Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев заяви след днешната среща в

...
Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев заяви след днешната среща в
Коментари Харесай

Атанас Фурнаджиев: Чакаме решение от УЕФА

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев съобщи след днешната среща в Бояна, че се чака решение от УЕФА, с което да се съобрази и родната централа. Желанието на всички е да се изиграят допустимо оптималната част от шампионата до края на юли. Що се отнася до договорът на националния селекционер Георги Дерменджиев, той изтича на 23 април и на Изпълком на 17 април ще се разисква неговото продължение.

" Чакаме решение на УЕФА и ще се съобразим с това да се изиграят оптимален брой мачове. Ако изключителното състояние завърши на 13 май има опция до края на юли да се изиграят цялостния кръг от срещи, само че всичко зависи от щаба дали ще позволи възобновяване на тренировки. Не е обсъждана смяна на формата на шампионата. На 17 април ще има Изпълком, когато ще сме в цялостен състав и ще имаме и повече информация от УЕФА. Ние сме в контакт с спешния щаб и когато се види, че обстановката е овладяна, ще има оживление и при нас. Три седмици за подготовка преди възобновяване на шампионата е желанието на клубовете. ", сподели Фурнаджиев.

" Има разнообразни разновидности, като най-лошият е да се доиграят двата кръга и Купата на България. Всичко зависи какъв брой огромен ще бъде прозорецът. В началото първите мачове ще са без аудитория, а когато има разрешение ще бъде и с хора ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР