Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков призна, че се

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков призна, че се
Коментари Харесай

Лечков се срамува от загубите на националите

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков призна, че се срами от играта на националите против Англия (0:4) и Ирландия (1:3). " Единственото позитивно е, че предвид на това, което по този начин или другояче знаем - че Англия е мощен тим, радостно е, че най-малко във втория мач се даде опция на други футболисти, на които може да се разчита за в бъдеще ", съобщи Лечков при завръщането на националите ни от турнето.
" Позитиви при всички положения би трябвало да бъдат извлечени. За огромно страдание футболът е подравнен, никой не е за подценяване. Няма да се концентрираме върху другите резултати. И други тимове, по-слаби на тип, вършат изненади и побеждават. На този стадий резултатите, няма какво да се заблуждаваме, не са приемливи. Към днешна дата няма такова нещо като промяна на Балъков. Ние по този начин го обявихме неотдавна. Балъков беше изцяло наясно с какво се захваща. Ситуацията е такава. Уволнение не би следвало да се разяснява. Ако гледаме действително, ние - управление и треньори, би трябвало да се концентрираме. Трябва да се каже отново: с това качество разполагаме, това ни е равнището. Не би трябвало да се задоволяваме с това, само че такива са обстоятелствата. Ако намерите по-добри момчета, в случай че ги посочите, ще ги изпробваме ", съобщи някогашният кмет на Сливен.
" Балъков ми показа, че не е удовлетворен от влагането на тези, които влязоха против Ирландия в последната част от мача. Това са естествени диалози. Аз като началник имам своето виждане. "
Треньорите си знаят - това им е специалността. На футболистите - също. На тях им се заплаща да се показват, по тази причина е обикновено да бъдат подложени на критика. Ако би трябвало да бъда почтен, за мен персонално е срамно, че би трябвало да се борим за 4-5-о място. Това обаче е трезвата действителност към днешна дата. Остават мачове против Черна гора, Англия и Чехия. Няма да бъде по никакъв начин елементарно. "
" Няма по какъв начин да стане от през днешния ден за на следващия ден. Казвал съм го. Футболистите се оформят в клубовете. Няма по какъв начин да дойдат тук и за 5 дни Балъков да ги вкара във форма. Някои са контузени, други не играят, трети се тормозят. Съвсем скоро ще представим тази идея, която Балъков даде и на нас като управление. Не е прелестно, нека не дълбаем още дъното надолу. Бях сюрпризиран прелестно от Георги Пашов. Трябва да се пробват нови играчи. Самата стратегия на квалификациите е такава, че няма по какъв начин да се вършат опити. Никак не е прелестно, само че сме наясно, че би трябвало да се мине през това нещо. А предстоят доста тежки мачове. Оставам оптимист, би трябвало да съм. В началото сложих задача за класиране, само че в този момент към този момент няма от кое място да намеря подобен оптимизъм ", приключи Лечков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР