Вицепрезидентът Камала Харис изглежда предположи, че Израел може да понесе

...
Вицепрезидентът Камала Харис изглежда предположи, че Израел може да понесе
Коментари Харесай

„Срамното“ предупреждение на Харис за Израел се срива и гори онлайн: „Ритни скали, Камала“

Вицепрезидентът Камала Харис наподобява допусна, че Израел може да понесе последици за нахлуването в Рафа, което не се случи минават добре в обществените медии в неделя.

В изявление за ABC News кореспондентът Рейчъл Скот попита вицепрезидента дали плануваната инвазия на израелския министър председател Бенямин Нетаняху се счита за „ алена линия “ за администрацията.

„ Бяхме ясни в доста диалози и по всевъзможен метод, че всяка огромна военна интервенция в Рафа би била голяма неточност “, отговори Харис. „ Нека ви кажа нещо: изследвах картите. Тези хора няма къде да отидат. “

„ Грешка, само че ще има ли последици, в случай че [Нетаняху] продължи напред? “ Скот настоя.

Камала Харис твърди, че администрацията „ не изключва нищо “ във връзка с следствията за напредъка на Израел с нахлуването в Рафах. (Лий Фогел/UPI/Блумбърг посредством Getty Images)

„ Ще го предприемем малко по малко, само че бяхме доста ясни във връзка с нашата позиция дали [инвазия] би трябвало да се случи или не “, отговори Харис.

„ Изключвате ли, че ще има последици от Съединените щати? “ Скот натисна още веднъж.

„ Не изключвам нищо “, сподели Харис.

Коментарите на Харис бяха подложени на критика като освен ужасна военна тактика, само че и срамно занемаряване на Израел.

>

„ Съпругът ми е евреин, тъй че съм специалист във вземането на неприятни военни решения за Израел “, пошегува се професорът по интернационална сигурност Макс Абрамс.

Сътрудникът на Fox News Гай Бенсън написа: „ Вицепрезидентът предизвестява Израел да не довършва надалеч от Хамас. "

" Хамас към момента има американски заложници. Тази администрация би трябвало да е по малкия екран всеки ден с искане за освобождение на заложници. Без опасност за последици против Израел. Освободете дяволите заложници. Много е просто. Преговори се случи по-късно ", сподели ветеранът Шон Парнел.

Консервативният коментатор Стив Гест се пошегува: „ Не се шегувай. Камала Харис СМЯТА, че това е добър отговор. "

„ Един от великите международни оратори И картографи. Толкова сме благословени “, подигра се по сходен метод шефът на GOP за бързи проучвания Джейк Шнайдер.

„ Окончателното управление за измяната на администрацията на Байдън към Израел ”, изясни основният редактор на RealClear Investigations Бенджамин Вайнгартен.

В дълга обява консервативният коментатор А. Г. Хамилтън написа: „ „ Проучих картите “. Камала Харис в този момент намерено декларира, че позицията на тази администрация е, че Израел не може завоюват войната. Те би трябвало да обезпечат оцеляването на Хамас. Това освен е неправилно и недопустимо от военна позиция, само че и лишава всевъзможен тласък Хамас да договаря за предаването им. "

" Защо Хамас ще освободи заложниците или се съгласяват да се предадат, в случай че знаят, че Съединени американски щати споделят на Израел, че не могат да влязат и да ги изведат там, където всички знаят, че останалите батальони съществуват и евентуално всички заложници са арестувани? Хамас може да се задържи в Рафа вечно. Те сигурно не са Нямам дефицит на доставки, защото те крадат или получават част от огромна част от помощта и проектът на Съединени американски щати е главно просто да им дадат повече “, продължи той. „ Това е противоположното на търсенето на договорка за преустановяване на войната, подкопава опцията за такава. Това е ужасна военна и преговорна тактика от некомпетентна администрация, по-загрижена да успокои екстремисткия детайл в тяхната база за идните избори, в сравнение с да направи това, което е в най-хубавият интерес на страната, нашия съдружник и американците да бъдат държани заложници. Срамно. “

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху твърди, че нахлуването в Рафа е неразделна част от успеха над Хамас. (Сателитно изображение ©2023 Maxar Technologies посредством AP)

„ Бързо, Камала “, разгласява колумнистът Дейвид Маркъс.

Коментарите на Харис пристигнаха дни откакто Нетаняху даде обещание, че Израел ще продължи напред с инвазия в Рафа със или без поддръжката на Съединени американски щати в петък.

Израел споделя, че Рафа е последната останала цитадела на Хамас и силите на терористичната група там би трябвало да бъдат победени, с цел да може Израел да извърши военните си цели. Израел се зарече да унищожи Хамас след нападението на групировката на 7 октомври, което умъртви към 1200 души, взе други 250 за заложници и провокира гневната израелска въздушна и наземна атака в Газа.

Нетаняху сподели, че е споделил на държавния секретар Антони Блинкен, че Израел работи върху способи за изтегляне на цивилни от зоните на бойни дейности и за справяне с филантропичните потребности на Газа. Въпреки това той сподели, че нахлуването в Рафа е неизбежно.

Коментарите на Харис последваха изказванието на Нетаняху, че нахлуването ще се случи със или без поддръжката на Съединени американски щати. (SAUL LOEB/AFP посредством Getty Images)

" Казах също, че нямаме метод да победим Хамас, без да влезем в Рафа ", сподели Нетаняху. „ Казах му, че се надявам да създадем това с поддръжката на Съединени американски щати, само че в случай че е належащо, ще го създадем сами. “

Андерс Хагстрьом от Fox News способства за този отчет.

Линдзи Корник е асоцииран редактор за Fox News Digital. Съвети за истории могат да се изпращат на [email protected] и в Twitter: @lmkornick.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР