Вицепрезидентът Илияна Йотова коментира гражданските протести в страната. Тя ги

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова коментира гражданските протести в страната. Тя ги
Коментари Харесай

Илияна Йотова определи гражданските протести като справедливи

Вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява гражданските митинги в страната. Тя ги дефинира като обективни и уточни като аргументи за тях ниските приходи, съсредоточаването на бизнеса в шест огромни града и политическите решения, които удрят българина в джоба.

Дали държавното управление е чуло протестиращите жители ще стане ясно от метода, по който ще бъде завършен бюджета за следващата година, счита вицепрезидентът Илияна Йотова.
Илияна Йотова, вицепрезидент на България: С метода по който ще се одобри целият пакет от законите, свързани със общественото подкрепяне, на майките с дечицата в неравностойно състояние, с възрастните хора, които надали 40 лв. добавка за Коледа ще им реши казуса. Много комплицирани тествания към изпълнителната власт, към ръководещото болшинство очаквам идващите дни.
А ще изкара ли държавното управление на Борисов мандата си, Йотова разяснява по този начин:
Илияна Йотова, вицепрезидент на България: Господин Борисов има потребност от това въпреки всичко да изкара един цялостен мандат, само че съществено евентуално ще намерения през идващите месеци по какъв начин да го направи.
Вицепрезидентът разяснява и казуса с признаването на българското поданство на етническите българи, които са принудени да чакат сред 6 и 10 години. Тя увери, че работи по смяна и на трите закона - Закона за чужденците в България, Закона за българите в чужбина и Закона за българското поданство.
Илияна Йотова, вицепрезидент на България: Това са остарели закони, закони, които в годините са кърпени и добавяни, вследствие на което има даже липса на съгласуваност сред обособените текстове в законите. Много малки врати са отворени, които за жалост водят и до злоупотреби.
Илияна Йотова бе посетител в разложкото село Баня, където през днешния ден означиха 140-годишнината на Баненската буна, втория стадий от Кресненско-Разложкото въстание.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР