Вицепрезидентът Харис защити независимостта на Министерството на правосъдието на администрацията

...
Вицепрезидентът Харис защити независимостта на Министерството на правосъдието на администрацията
Коментари Харесай

Камала Харис защитава независимостта на разследванията на Министерството на правосъдието на Тръмп: `Тази граница никога не е преминавана`

Вицепрезидентът Харис отбрани независимостта на Министерството на правораздаването на администрацията на Байдън в понеделник и сподели, " тази граница в никакъв случай не е преминавана. "

Лора Коутс от CNN попита Харис за обвиняванията на Доналд Тръмп за „ интервенция в избори “ против администрацията, защото против него бяха повдигнати четири наказателни обвинявания. Харис твърди, че американците се грижат за върховенството на закона, 

„ Но какво да кажем за обвиняването, че Министерството на правораздаването на Байдън е това, което управлява някое от обвиняванията против него? “ — попита Коутс.

„ Е, слушайте, всеки, който обръща огромно внимание, схваща, че има ясно и неподлежащо на разискване разделяне във връзка с разделянето сред нашата администрация и това, което прави Министерството на правораздаването, във връзка с своите следствия, в изискванията на наказателното му гонене. И тази граница в никакъв случай не е преминавана ", сподели вицепрезидентът.

Вицепре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР