Вицепрезидент на САЩ Майк Пенс беше ваксиниран срещу COVID-19, като

...
Вицепрезидент на САЩ Майк Пенс беше ваксиниран срещу COVID-19, като
Коментари Харесай

Вицепрезидентът беше ваксиниран срещу COVID-19

Вицепрезидент на Съединени американски щати Майк Пенс беше имунизиран против COVID-19, като това стана в петък сутринта американско време в Белия дом пред телевизионните камери.

Целта на това обществено слагане на първата доза от имунизацията на " Пфaйзер " беше да се промотира нейната сигурност и да се ускори публичното доверие в нейната успеваемост, оповестяват NBC и редица други американски медии.

Ваксината на Pfizer и BioNTech беше сложена и на неговата брачна половинка Карън Пенс, като това стана в постройката на Изпълнителния офис " Айзенхауер " покрай Белия дом от медицински екип на Националния военномедицински център " Уолтър Рийд ".

" Не почувствах нищо. Браво ", сподели Майк Пенс, откакто беше инжектирана с имунизацията в лявата ръка.

" Ние с Карън искахме да пристъпим напред и да получим тази ваксина, с цел да уверим американския народ, че до момента в който понижаваме бюрокрацията, ние не прибързваме ", сподели той.

" Благодарение на страхотната работа в Националния здравен институт и страхотната и деликатна работа на Агенцията за надзор на храните и медикаментите (FDA) и управлението на нашия президент и интервенция Warp Speed, американският народ може да бъде убеден, че имаме една, а може би и до часове, две безвредни и ефикасни ваксини против ковид за вас и за вашето семейство ", уточни той.

Говорейки пред кореспонденти след имунизацията, Майк Пенс означи, че има вяра, че тази седмица ще бъде запомнена в историята като " началото на края на пандемията от ковид ", само че предизвести, че на страната следва още дълъг път предвид на огромния брой новите инфекции и възходящи хоспитализации.

Лекарите посъветваха господин и госпожа Пенс да се върнат след 21 дни за втората доза на ваксина и че може да почувстват известна мъка към мястото на инжектиране.

Избраният за президент на Съединените щати Джо Байдън се чака да се имунизира идната седмица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР