Вицепремиерът Валери Симеонов призова да не се провежда контрапротест в

...
Вицепремиерът Валери Симеонов призова да не се провежда контрапротест в
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не приемам морални оценки

Вицепремиерът Валери Симеонов прикани да не се организира контрапротест в негова отбрана. "Чувствам се задоволително убеден и уверен в това, което правя и не е редно да се опитваме да оказваме каквато и да била форма на напън на съдружни сътрудници или някой различен със средства, които не одобрявам, а точно средствата на уличния напън ", съобщи Симеонов на ексклузивен брифинг в Министерския съвет. Според него стабилността на държавното управление не зависи от оставката.

"Не мисля, че моята фигура е кой знае какъв брой значима. Не мога да приема морални оценки от всевъзможни направления - изпод, от горната страна, отляво, отдясно. Аз имам лично мнение, изразил съм го. Продължавам да държа на него, тъй като е истината ", сподели още Валери Симеонов.

Продължава съдружният съвет на патриотите. Той се чака да завърши към 16.30 часа. Засега не е ясно дали съпредседателите ще приказват по-късно пред медиите.

Преди началото на съвещанието водачът на Вътрешна македонска революционна организация, вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов съобщи, че държавното управление на би трябвало да пада. Той сподели, че не знае дали ще се стигне до оставката на Валери Симеонов.

Каракачанов означи, че във връзка с протестиращите майки държавното управление е направило доста за тях. "Това са спомагателни 150 млн. Аз в случай че получа спомагателни 150 млн. за армията, ще бъда благополучен. Това не са малко пари ", посочи той.

"Аз една година и половина се върших на "синя каска ", пробвам се да уравновесявам сред някакви такива настроения. От тук нататък губим доста време. Вместо да се занимаваме с нещата, заложени в програмата на Обединени патриоти, година и половина се занимаваме с нелепости. Стига толкоз. Ако ще работим, да работим. Ако някой се кара, да се кара ", съобщи Красимир Каракачанов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР