Вицепремиерът Валери Симеонов извади статистика за лошите резултати в туризма

...
Вицепремиерът Валери Симеонов извади статистика за лошите резултати в туризма
Коментари Харесай

Валери Симеонов избухна: И в Ибиса затягат контрола, вицепремиерът показа много любопитна ГРАФИКА

Вицепремиерът Валери Симеонов извади статистика за неприятните резултати в туризма у нас, с цел да отбрани своята акция " Тишина " в Слънчев бряг.

В профила си във Facebook той написа:

" В класацията за икономическа полза на туризма, България се подрежда на 73-то място в света, като вероятността е мощно отрицателна - по прогноза, към 2027 ще бъдем на 94-то място, надалеч зад африкански и азиатски страни.

Очевидно, моделът ни не е конкурентен и би трябвало да бъде поправен. Първата стъпка е законът да важи за всички ".

Симеонов разгласява и графика с числа, с цел да онагледи изказванията си.



По-рано, отново в обществената мрежа, той заяви:

" Община Сан Хосе в Ибиса е въвела ограничаване на звука на плажовете от 65 децибела. На клубовете са дадени 6 месеца да се приспособяват към новата регулация. Досега ограничаването е било сред 80 и 85 децибела, само че се е нарушавало през уикендите.

Полицията на Сан Хосе ще може да запечатва и конфискува музикалните уредби на клубовете, в които автоматизираното ограничаване на звука е манипулирано - те наподобява имат вградени от общината уреди, които не разрешават на уредбите да пускат по-силна музика от указаното (струва си да се проучи).

Повишават се санкциите за нарушавания - от 15 - 300 000 евро на 30 000 - 300 000 евро.

Сан Хосе е замразило всички входирани позволения за отваряне на нови плажни клубове и нощни заведения, като на съществуващите 16 плажни нощни заведения се не разрешава живата музика от DJ-еи до влизане в действие на новите регулации.

Тоест, в Ибиса не просто от дълго време има ред и разделяне сред ваучър и отмора, само че и не престават да стягат дисциплината ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР