Вицепремиерът на Черна гора Дритан Абазович ще ръководи заседанието на

...
Вицепремиерът на Черна гора Дритан Абазович ще ръководи заседанието на
Коментари Харесай

Правителството на Черна гора може да обсъди днес санкциите срещу Русия

Вицепремиерът на Черна гора Дритан Абазович ще управлява съвещанието на държавното управление през днешния ден. Премиерът Здравко Кривокапич няма да участва на сесията, тъй като взе участие в Делфийския стопански конгрес, който се организира от 7 до 9 април в Атина, Гърция.
На съвещанието може да разисквано въвеждането на наказания против Русия, което държавното управление не съумя да одобри няколко пъти, пишат черногорските медии.

Комисията за политическата система в кабинета на Черна гора, управлявана от Абазович, утвърди единомислещо на 15 март пакета от наказания против Русия, който преди този момент беше признат от Съвета на Европейския съюз. Това решение обаче не бе разисквано на съвещанието на държавното управление предходната седмица. Вместо него в дневния ред влезе предложение за план за основаване на координационен орган за наблюдаване на въвеждането и използването на интернационалните ограничения във връзка с рецесията в Украйна, което не беше признато.

Посланикът на Съединени американски щати Джуди Райзинг Райнке неотдавна прикани държавното управление да наложи наказания против Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР