Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова ходела като таен

...
Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова ходела като таен
Коментари Харесай

10 места, които Марияна Николова посетила като таен министър

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова ходела като скришен клиент по ханове и странноприемници, с цел да откри персонално по какъв начин върви бизнесът и какъв брой се съблюдават ограниченията, описа самата тя в края на предходната година. Слагала качулка и маска и влизала с самостоятелен тип в съответното заведение, с цел да си поръча едно-друго и да наблюдава обстановката от първа ръка, само че без да бъде разпозната. Като Харун ал Рашид! Багдадският халиф по този начин ходел дегизиран до Женския пазар на Багдад, с цел да чуе клюките. 
Наскоро тя още веднъж бе откровена и описа по НТВ, че продължавала да прави неочаквани инспекции по хотелите - от време на време с качулка, от време на време без качулка. И продължавали да не я разпознават, което е малко потискащо, но в края на краищата значимото е, че Бачо Валери си я разпознава и почита. 
Така в Марияна постепенно узряла мисълта, че даже да си постави бадж с името, отново няма да я разпознаят, тъй че няма потребност да се дегизира. Тя сама по себе си е един скришен министър, прочут в доста лимитирани обръч от субекти. А качулки и други туристически аксесоари почнала да използва съгласно метеорологичната конюнктура - и доста ѝ харесало да поставя при неприятно време качулка! 
Проследихме интензивността на министър Николова и съставихме лист с 10 туристически обекта, посетени от нея като скришен министър. 
***
1. Сутрешен тв блок. Министър Николова гостувала на утринен блок в огромна телевизия. Водещият не схванал, че приказва с министър, и слепешката завързал диалог за попфолк. Разговорът се получил превъзходен, а отвън ефир водещият признал на събеседничката си, че за първи път среща толкоз умна певица. 
2. Пункт за имунизация. Министър Николова минавала около фургон за имунизиране, надникнала от любознание и на секундата получила първа доза. Лекарите се извинили, че мъчно намират мераклии, по тази причина първо бодат, след това питат. " Здраве да е! " - разделили се другарски административното и медицинските лица. 
3. Учебна зала. Министър Николова била в Колежа по туризъм в Бургас. Тя се срещнала с колежани и преподаватели, разказала им за своя път към триумфа и своята отдаденост на туризма. Разказала им по какъв начин ходела като скришен клиент по всички страни. В края на лекцията била дадена опция за въпроси към лектора. Един колежанин станал и споделил, че се възхищава на всяка стопанка, която е решила да се квалифицира и сама да се препитава от личния си труд. И попитал министърката по кое време се надява да стартира първата си работа. 
4. Малко прочут факт е, че Марияна Николова дублира Мария Бакалова в някои от най-сложните подиуми в  " Борат 2 ". Например там, където Бакалова трябвало да произнесе show me your shutka, доста се тормозила, въпреки всичко е нежно младо момиче. А Николова, като потвърдено перде, споделила освен шутката, ами снимала няколко подиуми като скришен клиент в костюма на Борат. Кадрите се пазят за " Борат 3 ".
5. Марияна Николова пътувала като скришен клиент в БДЖ. Не единствено че не я разпознали, ами и кондукторът я пропуснал, а най-после министърката откраднала една релса на бургаската гара. И никой не забелязал. 
6. Министър Николова се явила като скришен клиент, представител на Министерство на вътрешните работи. И неволно  закупила джипките, за които в този момент се заяжда ОЛАФ.  
7. Министър Николова влезнала като скришен клиент в казино. Изгубила сума пари и най-после се пробвала да си ги върне. 
" Аз съм вицепремиер и министър на туризма, върнете ми парите! " - споделила тя. 
" Да бе, да, аз съм Валери Симеонов и Ален Делон " - намигнало крупието.  
8. Николова отишла като скришен клиент в Геленджик. И се върнала читава! Руските служби я проучили до девето коляно и отново не могли да се ориентират коя е. 
9. На Йордановден тази година Николова минавала тайно край Капитолия във Вашингтон и непринудено се присъединила към щурма на постройката. И американските служби я проучили до девето коляно, и също като съветските се отчаяли. 
10. Министър Николова се явила на съвещание на Министерския съвет. Никой не я познал. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР