Вицепремиерът и министър на регионалното развитие разкри на форума на

...
Вицепремиерът и министър на регионалното развитие разкри на форума на
Коментари Харесай

На форума на Стандарт: Караджов каза решението за строителите

Вицепремиерът и министър на районното развиване разкри на форума на „ Стандарт ” решението на ръководещата коалиция за парите на строителите. Коалиционният съвет заседаваше до късно нощес, с цел да развърже възела на казуса.

Ако взетото решение мине в четвъртък в Народното събрание, още в петък множеството сериозни възлагания ще бъдат направени, сподели вицепремиерът.

Формулата е 50% да се платят в този момент, останалите – откакто специфична парламентарна комисия направи обзор на висящите заплащания. Очаква се комисията да работи до 7 май.

Редно е за осъществени неща да се заплаща. Но е имало и случаи на надвишаване. Затова неща всичко да си мине през една комисия. Докато тя си свърши работата, да си разплатим половината, другите след 7 май, сподели Караджов. Важно е да е уверено обществото, че всичко е законно, добави министърът.

Консенсусът бе реализиран, няма да има пречки, съобщи Караджов. И се пошегува: Надявам се да не тръгне нова процедура за гуверньор на Българска народна банка, с цел да ни спъне, тъй като ние станахме косвена жертва на този избор. ”.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР