Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов обяви, че комуникацията

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов обяви, че комуникацията
Коментари Харесай

Каракачанов: Комуникацията в коалицията буксува, какво решава НФСБ

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов разгласи, че връзката сред сътрудниците в кабинета не е на нужното равнище.

„ Винаги съм го казвал - връзката в обединението буксува, това е казусът “

Това сподели пред публицисти в село Сугарево Красимир Каракачанов за оставките на Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски поради тежкия пътен случай край Своге.

„ Не съм обезпокоен за поста си. Мисля, че всичко е въпрос на разговор и спор. Не мисля, че ще се стигне до разтърсвания “, разяснява той.

ГЕРБ: Кога Българска социалистическа партия ще поеме отговорност, Вътрешна македонска революционна организация желае съвет

Каракачанов означи, че министрите, които е предложил, няма по какъв начин да бъдат заменени без негово единодушие, с изключение на, в случай че нямат прегрешения.

Същевременно часове наред изпълнителният комитет на партията на вицепремиера Валери Симеонов взема решение дали и по какъв начин да продължи присъединяване си в ръководещата коалиция , осведоми NOVA .

В петък Симеонов изрази несъгласието си с отстраняването на тримата министри – Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски, след трагичния случай с рейс край Своге.

Борисов изиска три оставки и ги получи

Борисов за оставките: Безсъние и нерви

Причината за недоволството е неналичието на координиране на оставките сред съдружните сътрудници. По думите на Симеонов, това не са оставки, а уволнения, за които няма причини и не са съгласувани в обединението.

Затова вицепремиерът събра централния комитет на НФСБ на закрита среща, на която взимат решение дали остават в кабинета, а също по този начин разискват и други управнически въпроси.

Вижте още по тематиката:

Затварят пътя Своге-София, взимат проби

Жители на Своге излизат на митинг отново, трима от ранените с заплаха за живота

Борисов: Към никого няма да има прошка

Министър: Използваният асфалт край Своге е неприемлив

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР