Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев е излязъл в платен

...
Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев е излязъл в платен
Коментари Харесай

Омота се в схемите! Асен Василев бяга попарен от изслушване заради GEMCORP, излезе в… отпуск

Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев е излязъл в заплатен годишен отпуск. С този мотив той е изискал да бъде отсрочено чуването му във краткотрайната парламентарна комисия GEMCORP тази седмица, написа „ Флагман “.

Василев към момента е номинация на „ Продължаваме Промяната “ за министър председател на ново държавно управление в границите на сегашния парламент, въпреки вероятността за сформиране на такова да клони към нулата, откакто Слави Трифонов отдръпна партията си „ ИТН “ от договарянията.

Третият изследователски мандат е в Българска социалистическа партия, които през днешния ден и на следващия ден разискват по какъв начин да реагират на новата обстановка.

Финансовият министър е оповестил, че ще е в заплатен отпуск за времето от 25 до 29 юли.

От пресцентъра на Министерството на финансите към този момент оттова не дават информация.

Иначе министър председателят Кирил Петков и енергийният министър Александър Николов са удостоверили присъединяване си в комисията GEMCORP тази седмица. Заседанието се чака да е в четвъртък – 28 юли.

Миналата седмица министър-председателят и двамата министри отново бяха поканени, само че никой от тях не се яви по разнообразни аргументи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР