Вицекапитанът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс удължи договора си с

...
Вицекапитанът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс удължи договора си с
Коментари Харесай

Матс Хумелс удължи договора си с Борусия Дортмунд за срок от един сезон

Вицекапитанът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс удължи контракта си с " жълто-черните " за още една година, оповестиха от клуба от " Сингал Идуна Парк ".

Настоящото съглашение на Хумелс изтичаше в края на актуалната акция, само че опитният защитник е решил да продължи да носи екипа на вестфалци най-малко до лятото на 2024 година.

" Щастлив съм, че Матс Хумелс остава в Борусия Дортмунд за още една година. Той се разпознава с нашия клуб. Дортмунд и Матс са основани един за различен ", съобщи ръководителят на борда на шефовете Ханс-Йоахим Вацке.

Матс Хумелс е младеж на Байерн Мюнхен, само че неговият пробив във футбола пристигна с екипа на Дортмунд сред 2008 и 2016 година, когато той завоюва на два пъти купата в Бундеслигата, както и Купата на Германия и Суперкупата на страната.

През 2016-а година централният бранител се завърна в Мюнхен, само че след тригодишен престой на " Алианц Арена " още веднъж се завърна на " Сигнал Идуна Парк ", с цел да заиграе при " жълто-черните ".

От началото на актуалната акция Матс Хумелс има на сметката си 37 мача във всички шампионати, а тази събота (27 май) той и неговите съотборници могат да побеждават с купата на Германия, в случай че победят при семейството си на Майнц в мач от последния кръг на Бундеслигата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР