Висшият полицейски служител на Северна Ирландия се извини за нарушение на данните в „промишлен мащаб“

...
Високият полицейски служител на Северна Ирландия се извини за това,
Коментари Харесай

Високият полицейски служител на Северна Ирландия се извини за това, което той описа като нарушение на данните в „промишлен мащаб“, през което личната информация на повече от 10 000 служители и служители беше публикувана на обществеността

От Асошиейтед прес, 10 август 2023 г., 12:39 ч. WhatsApp след инцидента и че властите „съветват служителите и служителите как да се справят с това и всеки по-нататъшен риск, пред който са изправени.“

„Един ранен най-лош сценарий, с който сме се сблъскали е, че трети страни ще се опитат да получат тези данни, за да сплашат, корумпирани или наистина причиняват вреда на нашите служители и персонал“, каза Бърн, след като присъства на спешна среща на Полицейския съвет на Северна Ирландия в Белфаст.

Нарушението е станало във вторник когато полицията отговори на искане за свобода на информацията за информация относно броя на служителите и персонала от всички рангове и степени в полицейската служба на Северна Ирландия. Отговорът случайно включва таблица, която съдържа фамилните имена, инициалите, местоположението и отделите за всички служители, заедно с исканата информация.

Вторият пробив, извършен през юли, беше разкри сряда. Това нарушение включва кражба на документи, включително електронна таблица, съдържаща имената на повече от 200 обслужващи служители и персонал, както и издаден от полицията лаптоп и радио.

Полицейската федерация за Северна Ирландия, която представлява редовите служители, заяви в сряда, че е била залята от обаждания от разтревожени служители след нарушението на данните.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР