Висшите членове на кралското семейство излязоха в Сандрингам в четвъртък,

...
Висшите членове на кралското семейство излязоха в Сандрингам в четвъртък,
Коментари Харесай

Новите принц и принцеса на Уелс: Кейт и Уилям с първа самостоятелна изява след смъртта на кралицата

Висшите членове на кралското семейство излязоха в Сандрингам в четвъртък, с цел да прегледат 30 000 цветни букета, балони, бележки и други дарове, оставени от доброжелатели в чест на кралица Елизабет след гибелта ѝ.

Появата им беше изключително запаметяваща се, тъй като означи първия независим ангажимент на двойката като новите принц и принцеса на Уелс. Титлата мина към принц Уилям от татко му, който към този момент е крал Чарлз III, откакто кралица Елизабет II умря преди една седмица на 96-годишна възраст.

Принц Уилям и принцеса Кейт прекараха към 45 минути в диалог с опечалени , събрани пред портите Норич на Сандрингам Хаус.

44-годишната Бекс Нийв от окръг Норфолк чакала над два часа, с цел да види двойката и разменила няколко думи с тях.

„ Уилям показа, че понеделник ще бъде доста сложен ден “, описа Нийв пред сп. People. „ Кейт сподели, че е било съкрушително и тя и Уилям са доста признателни за това, че всички са тук. Тя беше много прочувствена. Изглеждаше, че са тук, с цел да одобряват цялата обич на хората. “

Сандрингам беше един от двата дома, частна благосъстоятелност на кралицата, която нормално прекарваше коледния сезон там със фамилията си. Тя обичайно пристигаше при започване на декември и оставаше в имението до 6 февруари - годишнината от деня, в който татко ѝ крал Джордж VI умря там.

Къща, пропита с история, Сандрингам в началото е закупена от кралица Виктория и принц Албърт през 1862 година Разположена на към 110 благи северно от границите на Лондон, преди време някогашен чиновник двореца показа пред изданието, че кралицата в действителност е можела да се отпусне в провинциалния си дом в Норфолк: „ Тя не би трябвало да е монарх там “, изясни служителят. „ Тя може да бъде по-скоро Елизабет, в сравнение с кралицата. “

В първата тирада на крал Чарлз III като монарх предишния петък той удостовери, че Уилям и Кейт публично са наследили купите принц и принцеса на Уелс. Принцът на Уелс обичайно се носи от най-големия наследник и правоприемник на ръководещия английски монарх, като брачната половинка му приема купата принцеса.



Два дни по-късно принц Уилям беседва с основния политик на Уелс, първия министър Марк Дрейкфорд, споменавайки „ дълбоката обвързаност “, която той и брачната половинка му споделят към Уелс, където са живели като младоженци от 2011 до 2013 година

Кралски източник описа пред People, че Уилям и Кейт са фокусирани върху „ задълбочаване на доверието и уважението на хората от Уелс с течение на времето “.

„ Принцът и принцесата на Уелс ще подхождат към функциите си по скромния метод, по който са подхождали към работата си и преди “, споделя източникът.

Тъй като Кейт става принцесата на Уелс, купа, която майката на Уилям, починалата принцеса Даяна, в миналото е имала, кралски източник описа, че „ новата принцеса на Уелс прави оценка историята, обвързвана с тази роля, само че разбираемо ще желае да гледа в бъдещето, до момента в който следва собствен личен път. “


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР