Висши руски служители призоваха Владимир Путин да накаже“ извършителите на

...
Висши руски служители призоваха Владимир Путин да накаже“ извършителите на
Коментари Харесай

Атака в Москва: Представители на Путин настояват за сурови наказания за онези, които стоят зад смъртоносното клане на концерт

Висши съветски чиновници приканиха Владимир Путин да „ накаже “ причинителите на смъртоносната терористична офанзива в Москва.

Петък вечерта офанзивата против Crocus City Hall в западните околности на столицата остави 139 души убити и повече от 180 ранени, което я прави най-смъртоносната в Русия от години. Общо 97 души са останали в болница в понеделник, споделиха чиновници. Руският министър председател Михаил Мишустин сподели, че следствието към момента продължава, само че даде обещание, че " причинителите ще бъдат осъдени, те не заслужават благосклонност ".

Бившият президент Дмитрий Медведев, в този момент заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Русия, в това време прикани управляващите „ да ги убият всички “. Четирима обвинени, упрекнати в осъществяването на офанзивата, бяха разпознати в съветските медии като жители на Таджикистан, прилежаща страна на юг. Най-малко двама от обвинените са признали присъединяване си, споделиха правосъдни чиновници, макар че наподобява са претърпели ясни признаци на изтезания.

Мъжете бяха идентифи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР