Висш руски военен служител, арестуван по подозрение в приемане на

...
Висш руски военен служител, арестуван по подозрение в приемане на
Коментари Харесай

Висш руски военен служител се яви пред съда по обвинения в подкуп

Висш съветски боен чиновник, задържан по съмнение в приемане на рушвет, беше изпратен в предварителния арест в сряда, откакто се яви пред съда в центъра на Москва, оповестиха правосъдни чиновници в изказване.

48-годишният Тимур Иванов, един от 12-те заместник-министри на защитата на Русия, беше задържан във вторник вечерта, се споделя в изказване на Следствения комитет на Русия. Те не дадоха повече информация, като се изключи че прецизираха, че Иванов е обвинен във взимане на рушвет в изключително огромни размери - закононарушение, наказуемо с до 15 години затвор.

Според изказване на съда, следователите споделиха на Москва Съд Басмани в сряда, че Иванов се е сговорил с трети лица да получи рушвет под формата на неуточнени имуществени услуги „ по време на възлагане и подизпълнение на работа за потребностите на Министерството на защитата “.

Познат на Иванов, разпознат като Сергей Бородин, също беше задържан и му беше наложено авансово задържане по същите обвинявания, споделиха чиновници на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР