Високите изисквания за заплата на Антонио Рюдигер може да му

...
Високите изисквания за заплата на Антонио Рюдигер може да му
Коментари Харесай

Ювентус също ще се дистанцира от Рюдигер

Високите условия за заплата на Антонио Рюдигер може да му изиграят неприятна смешка. След като преди няколко се появи информация, че тимът на Барселона се е отказал от услугите му, в този момент още един клуб наподобява няма да го вземе в редиците си. Става дума за италианския Ювентус.

Германският бранител, който има контракт единствено до края на сезона и става свободен сътрудник през лятото, е един от най-желаните играчи и множеството европейски грандове имат интерес към него. Футболистът обаче сложи много високи финансови условия към претендентите за подписа му, което попречи и на сегашни му отбор Челси да го обвърже с нов договор.

Постепенно обаче и останалите претенденти за подписа му стартират да се отдръпват. Поредният подобен е точно Ювентус, написа „ Corriere Torino “.

„ Бианконерите “ до неотдавна бяха считани за един от най-сериозните претенденти за Рюдигер. Предложената от торинци заплата към бранителя обаче е с 3 милиона евор по-ниска от условията на играча. Тепърва двете страни би трябвало да уточнят и какъв ще бъде бонусът на германеца при сключване, както и сумата, която ще получи неговият сътрудник, която няма да е по-малка от 2-3 милиона евро.

По този метод разновидностите пред германеца последователно стартират да понижават. Към момента той към момента е в проектите на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед.

Juventus have hit a roadblock in their pursuit to sign Rudiger...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР