Висока е само 1.57 см, майка на две деца и

...
Висока е само 1.57 см, майка на две деца и
Коментари Харесай

Тренировките на Шакира не винаги са дълги, но задължително включват танци

Висока е единствено 1.57 см, майка на две деца и е на 43 години… а все пак продължава да поддържа съвършена фигура.

Ако и вие гледахте шоуто в полувремето на Суперкупата, мечтаейки си за тялото на латино изпълнителката – дано ви успокоим – не сте сами.

И даже ще ви зарадваме още повече – ще ви разкрием, че формулата за съвършена фигура на Шакира не е по никакъв начин непостижима. Тя постоянно си угажда, а тренировките й от време на време траят единствено 20 минути.

Разбира се, някои от сесиите й във фитнеса не престават по час и половина, когато има тази опция, само че съгласно нейния персонален треньор Анна Кайзер, и късите тренировки, планувани вярно могат да са задоволително ефикасни.

Същото съобщи и някогашният треньор на Джей Ло. Вижте какви са неговите препоръки тук: Треньорът на Джей Ло и Наоми Кембъл разкрива по какъв начин да създадем 30-минутната подготовка по-ефективна

Анна споделя още, че всяка една подготовка на Шакира включва танци, а когато няма опция да отдели време за фитнес певицата още веднъж избира да потанцува или да репетира за бъдещите си концерти.

По отношение на хранителния й режим, съгласно Кайзер певицата съумява да поддържа доста здравословен баланс – прецизна е с диетата си, когато би трябвало, само че постоянно си угажда с нещо нездравословно.

Любимият й десерт е черен шоколад с високо наличие на какао и съвсем никаква захар.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР