Visa представи програма, насочена към подобряване на всеки вид пътуване

...
Visa представи програма, насочена към подобряване на всеки вид пътуване
Коментари Харесай

Visa предлага иновативни решения за пътуването със самолети, влакове и автомобили


Visa показа стратегия, ориентирана към възстановяване на всеки тип пътешестване на потребителите, без значение дали става въпрос за авто, въздушен или железопътен превоз. Посредством пряк контакт с самолетните компании, превозвачите, производителите на коли, компаниите за отдаване чартърен на транспортни средства или доставчиците на горива, Visa може да подкрепи основаването на новаторски решения, които интегрират нови и нововъзникниващи технологии по време на всевъзможен тип пътешестване.

Услугата, която носи името Transportation Center of Excellence е световна и сплотява мащаба и опциите на Visa, в това число платформите Visa Developer, Visa Token Service, Visa Ready for Transit и Visa Global Transit Solutions с световната мрежа от иновационни центрове и студиа по света.

„ Днешните консуматори просто желаят да стигнат до определената дестинация бързо и елементарно – без значение дали пътуват до работа или отиват на отмора. За страдание, закупуването на билети, заплащането за престой за паркиране или зареждането на автомобила с гориво е постоянно неловко, коства време и постанова използването на комплицирани машини за билети и остарели транспортни системи. Услугата Transportation Center of Excellence изследва по какъв начин новите технологии могат да трансформират потребителското прекарване посредством потребление на високи технологии и да улеснят доставчиците на транспортни услуги в консолидираното на безпроблемни заплащания по време на път “, показа Бил Гайда, старши вицепрезидент „ Иновации и стратегически партньорства " във Visa.

ПОДОБРЯВАНЕ НА ПЪТУВАНЕ

Въз основа на опита на Visa в работата с транспортни компании, като Transport for London (операторът на публичния превоз на Лондон) и Uber, Transportation Center of Excellence е предопределена да усъвършенства пътуването на потребителите. Като част от новата стратегия Visa провежда срещи в Иновационния си център в Лондон със своите сътрудниците в региона на превоза, банковото дело и търговията на дребно. Идеята е дружно да се отстранен проблемите при пътешестване и да се основат нови и лесни способи за достъп и разплащания на потребителите. Програмата включва новаторски технологии за развиване в основни транспортни браншове, като:

- Автомобили – Според отчета „ Business Intelligence Connected Car “ до 2025 година ще има над 293 милиона автомобила на пътя. Visa работи с няколко от най-големите международни производители на коли по посока на методите за безвредно и несъмнено внедряване на системи за онлайн разплащания в компютърните системи на транспортните средства. В началото това са разплащания за зареждане на гориво, пазаруване на храна и правенето на застраховка. С смяната на потребителските привички, Visa може да вкара в допълнение уверение за идентичност в случаите, когато колата се споделя с различен човек, заплащане на застраховка според от изминатото разстояние и зареждане на електрически коли в придвижване.

- Паркиране – В Иновационния център в Лондон Visa си сътрудничи със стартъпи и технологии, с цел да внедри нови способи, подпомагащи намирането на място и възнаграждение за паркиране.

- Обществен превоз – на Организация на обединените нации предвижда, че 66% от международното население ще живее в градските региони до 2050 година, което ще направи потребността от удобен и ефикасен публичен превоз по-важна от всеки път. Visa Global Transit Solutions към този момент е ориентирана към реализирането на безконтактни разплащания в ежедневните пътувания. В същото време Visa е съсредоточена върху това по какъв начин ще наподобява идващото потомство публичен превоз, където услугите за геолокация, Bluetooth и биометричните данни могат да създадат пътуването още по-лесно

- Въздушен превоз – Visa провежда взаимни срещи с едни от най-големите самолетни компании в промишлеността, като сътрудничи с тях, с цел да усъвършенства и улесни пътуването на хората. Това се случва посредством обмисляне, продажба на билети и внедряване на нови технологии като виртуалната действителност.

„ Visa основава среда на колаборация, която разрешава на разработчиците да премислят пътуването на потребителите с всеки тип превоз и да трансфорат първичната концепция в действителност. Чрез платформата Visa Developer те могат да избират от необятна гама от приложни интерфейси и комплекти от софтуерни стратегии, с цел да основат идващото потомство търговски приложения “, добавя още Бил Гайда.

Програмата Transportation Center of Excellence, ръководена в Иновационния център на Visa в Лондон, е разполагаем на фирмите от целия свят, в това число и от България. Всяка организация, която се интересува от повече информация, може да се свърже с виновния екип на Visa на адрес: [email protected].

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР