Virgin Hyperloop One и Дубайското пътнотранспортно ведомство представиха официално интериора

...
Virgin Hyperloop One и Дубайското пътнотранспортно ведомство представиха официално интериора
Коментари Харесай

Капсулите Hyperloop отвътре

Virgin Hyperloop One и Дубайското пътнотранспортно ведомство показаха публично интериора на високоскоростните капсули, които ще транспортират пасажери в емирството през 2021 година Презентацията е била един от гвоздеите в програмата на ревюто " Месец на нововъведенията в ОАЕ ".

В капсулите ще има самостоятелни кресла с кожена тапицерия и информационно-развлекателни системи. Местата са ситуирани на повече от обилно разстояние едно от друго, а ситуацията припомня за мостика на галактически транспортен съд от научнофантастичен филм.
Hyperloop ще прави курсове сред Абу Даби и Дубай, изминавайки дистанцията от 140 км за 12 минути. Капсулите ще могат да транспортират по 10 000 пасажери на час. По проект до 2021 година би трябвало да проработят три линии на влакове, които се движат на електромагнитна възглавница във вакуумни тръби.
Hyperloop One организира първите тествания на капсулата XP-1 напролет на 2017 година Експериментът продължи единствено 5.3 секунди, само че макар късото време " вагонът " съумя да развие 112 км/ч. През лятото скоростта бе увеличена до 310 км/ч, а през декември - до 387 км/ч. Системата разрешава скорости от порядъка на 1 000 - 1 200 км/ч.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР