Виолета Маркова е била класен ръководител на номинираната за Оскар

...
Виолета Маркова е била класен ръководител на номинираната за Оскар
Коментари Харесай

Класната на Мария Бакалова: В нашите мисли, тя вече е получила своя Оскар

Виолета Маркова е била класен началник на номинираната за Оскар Мария Бакалова осем години в НУМСИ " Проф. Панчо Владигеров " гр.Бургас, съобщи БГНЕС.
„ Бях класен началник на Мария от 5 до 12 клас в музикалното учебно заведение в Бургас. В пети клас влезе при нас с профил флейта, само че се занимаваше с доста и разнообразни неща. В един миг се ориентира към актьорското майсторство. Нейното мото беше „ отличен 6 “.
 На какво (НЕ) ни научи триумфът на Мария Бакалова На какво (НЕ) ни научи триумфът на Мария Бакалова
Мария Бакалова беше номинирана за " Оскар " в категорията " Най-добра поддържаща женска роля ". Тя е първата българска актриса, която ще се...
Тя беше отлична ученичка, не бях сюрпризирана, че беше призната и в НАТФИЗ с отличие. Тя беше обрано дете, някак по-затворена. Сега е доста изменена, в метода на изказ, а и в самата визия “, споделя пред БГНЕС класната на Мария Бакалова.
„ В началото на нейните триумфи бях сюрпризирана, че тя има толкоз доста номинации за присъединяване си във кино лентата Борат. Тя минава с лекост през всичко. В нашите мисли, тя към този момент е получила своя Оскар. Гледах кино лентата, само че ще се въздържа от коментар. Очаквах нещо по-различно. Нейното преобразяване в него няма нищо общо с същинската Мария. Тя дава всичко за негово величество фена.
По думите на класната и Мария е доста необятно скроена персона и може да се превъплъти във всяка една роля. „ Тя е доста гъвкава, импровизираща и виновна.Човек, който дава най-хубавото от себе си- перфекционист. ”
Виолета Маркова пожела триумф на Мария и Оскар ”
 Волгин: Не ми се желае да мислим за Мария Бакалова като за актрисата от Борат 2 Волгин: Не ми се желае да мислим за Мария Бакалова като за " актрисата от " Борат 2 "
" Поздравления за Мария Бакалова за номинацията й за " Оскар ".! Не ми се желае обаче да мислим за нея като за " актрисата от " Борат 2 ". Не...
„ Мария ти сподели на всички, че няма невъзможни неща и че, в случай че човек мощно има вяра в нещо и прави всичко допустимо да го реализира, то се случва! Чудото става! Ти си чудото! Лети, имаме вяра в теб! ”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР