Виолета Коритарова е номинирана за министър на регионалното развитие и

...
Виолета Коритарова е номинирана за министър на регионалното развитие и
Коментари Харесай

Виолета Коритарова - номинирана за министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета Главчев

Виолета Коритарова е номинирана за министър на районното развиване и благоустройството в плана на длъжностен кабинет с претендент за министър председател Димитър Главчев.

" Виолета Коритарова е била изпълнителен шеф на Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Има дълготраен опит в системата ", сподели Димитър Главчев в президентството при представянето на структурата и състава на плана на кабинет.

Инж. Виолета Коритарова е специалист с опит в региона на геодезията и геоинформационните системи, капиталовото обмисляне, поземлените парцели и регистри, е записано на уеб страницата на Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Тя е дълготраен чиновник на Агенцията, като преди този момент е работила в Министерството на земеделието и горите и в Министерството на образованието и науката.

Инж. Виолета Коритарова е магистър по Геодезия, фотограметрия и картография от Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Има редица професионални квалификации в Нидерландия, Австрия и Германия.

Инж. Виолета Коритарова е била изпълнителен шеф на Агенцията по геодезия, картография и кадастър, назначена със заповед на министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков от 20 юни 2018 година до юни 2023 година


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР