Виновният, който причини това на мен и на другата майка

...
Виновният, който причини това на мен и на другата майка
Коментари Харесай

Майката, подала сигнала за разменените бебета: Изпитвам гняв! Това е травма за цял живот

Виновният, който аргументи това на мен и на другата майка - смачка ми сърцето и го изхвърли в кофата за отпадък. Това съобщи в извънредно и прочувствено изявление единствено пред NOVA майката, подала сигнала за разменените в болница " Шейново " бебета. 

" Умиление е възприятието, което изпитваш към своето биологично дете. Иначе, чувството към другото дете, което даваш, детето, което си гледал толкоз време и го чувстваш като свое…Разбива ти се сърцето ", споделя майката.

Още се опознават със личното ѝ дете. И постоянно се чува с другата майка, която го познава по-добре от нея. " Това е контузия за цялостен живот ", безапелационна е майката, подала сигнала.

На въпрос дали към момента е ядосана, тя дава отговор: " Изпитвам яд, обикновено. Очаквам да се откри отговорното лице, да бъде осъдено, най-малкото да бъде уволнено, да не кажа и да си получи присъдата от съда като отговорно лице ", добавя майката. " Мисля, че е редно да понесе наказателна отговорност. Това е закононарушение ", сподели още тя единствено пред NOVA. 

След отхвърли непринудено да бъдат обезщетени от болничното заведение, тази заран юристът на фамилията подаде иск в съда против " Шейново ". Той е в размер на 300 000 лв. - за родителите, сестрата и дядото на размененото бебе, които са пострадали от грешката на болничното заведение.

" При обстоятелството, че шефът на болничното заведение излезе по медиите и съобщи, че ще обезщети непринудено фамилиите и след това, откакто декларирахме претенцията си, изразена в някаква сума, оттова нататък наемането на външни консултанти и прочие, разтакаване на някакви изследвания с наклонността да се генерират приходи от някоя от страните, не виждах смисъл да представям покана по формален метод ", разяснява Стоян Стойков.

Прогнозите са правосъдното дело да продължи най-малко година и половина, което ще аргументи спомагателни контузии на родителите. " Аз и сега, при всяко едно включване по тематиката, се срутвам. Не го поисквам на никого. Това е страшна болежка, която се претърпява мъчно, може и да не се преживее ", допълва майката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР