Винаги започваме тренировката си с най-добри намерения. Тя би трябвало

...
Винаги започваме тренировката си с най-добри намерения. Тя би трябвало
Коментари Харесай

Здрави тренировки и никакви резултати? Може би допускате някоя от тези грешки

Винаги започваме тренировката си с най-хубави планове. Тя би трябвало да ни се отрази добре на тялото, на тонуса, на имунната система, да ни помогне да изгорим ненужни мазнини или просто да бъдем по-здрави. Но, както се споделя, пътят към пъкъла е послан с положителни планове. 

Същевременно обаче всеки, който тренира, знае, че и най-лошата подготовка е по-добра от това да не се тренира. И въпреки всичко - в случай че упражнявате от известно време и към момента не виждате резултат, може би допускате някоя от тези огромни неточности!

Виж още: Преподобна Стойна, за която Ванга е казвала, че е " три пъти по-силна " от нея

Повтаряте тренировките

Ако упражнявате в типичен сплит, в който делите мускулните групи, пробвайте на всеки 3 месеца нещо друго. Различни извършения, друг сплит, друга активност. Тялото ни привиква с повтарящите се извършения и те престават да бъдат ефикасни.

Виж още: Звезди кръшкат на звезди! Най-шокиращите холивудски изневери

Разнообразявайте упражненията

Ако да речем през днешния ден би трябвало да упражнявате крайници, тренирайте единствено със свободни тежести. Следващия път, когато упражнявате, направете го единствено на машини. Така и на вас ще ви е по-интересно, и на мускулите ще се отрази по друг метод.

Виж още: Биляна Йотовска с доста привлекателен кадър и концепция за апетитен и здравословен десерт

Компенсирате с храна

Когато упражнявате, и апетитът ви е по-голям. За да имате триумф и да постигнете мечтаното тяло, би трябвало да сметнете добре нужните си калории, с цел да не изпадате в крайности. 

Виж още: Дом, облекла, кухня: Практични препоръки по жанр и комфортен живот от най-щастливите народи - скандинавските!

Избягвате съставен елемент

Добрата подготовка се състои от кардио детайл, силов детайл и стречинг. Ако някой от тези детайли липсва, ще липсват и резултатите. 

Виж още: 5 книги, които наложително би трябвало да прочетем най-малко един път в живота си

Понижавате останалата интензивност

Фактът, че упражнявате, не значи, че би трябвало да намалите ходенето пешком или да ползвате асансьори по-често. Тези интензивности са значими и за тях горим много калории, въпреки и незабелязано. Ако се лишим от тях, забавяме метаболизма си.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР