Винаги сме знаели, че жените обичат да говорят мръсотии. Осъзнаваме,

...
Винаги сме знаели, че жените обичат да говорят мръсотии. Осъзнаваме,
Коментари Харесай

Въпросите, които възбуждат жените

Винаги сме знаели, че дамите обичат да приказват мръсотии. Осъзнаваме, че това звучи като нещо, казано от архивите „ Мъжът и дамата интимно “, само че като цяло имаме вяра, че всичко стартира от езика. И тъй като Кобилкина изземва функционалностите на елементарния перверзник, предлагаме селекция от въпроси, които съгласно специалистите биха могли да разчупят ситуацията като млад водопроводчик под мивката (може и мийката) на девственица в неволя. Та господата са декларирали, че с верните заклинания, може да насочите тематиките на диалог към креватна гимнастика. Ако не друго, най-малко бихте могли да попълните порно лексикона. Понеже са висящи въпроси, а основният няма друга работа, с изключение на да се концентрира върху интимните форми на колежките, които сега са локализирани на плажа, го накарахме да отговори на някои от тях:

Каква е най-мръсната ти фикция на работното място?
Изключвайки едрогърдата руса секретарка с пословично неприличните къси поли през лятото, да надника в душата на нещо красиво, нежно с прелестен бронзов загар и мирис на пристрастеност. Разбира се, това е дъното на Hennessey-то!

Какво правиш, когато се възбудиш на обществено място?
Ако е неуместно обществено място, където изразяването на благосклонности с ерекция е неразрешено – стартирам да си припомням за първата еротична фотография на Лепа Брена, изрязана от вестник „ Работническо дело “ от 83-а година!

Мастурбирал ли си в обществена тоалетна?
Честно казано, не мога да мастурбирам единствено в персоналната – няма тръпка!

Коя е най-странната мисъл, която е предходна през главата ти, до момента в който си мастурбирал?
На какъв брой градуса ще е безвредно да разредя ракията? 50 градуса са приятни и размразяват бързо прозорците, само че с 55 мога да изригвам огън като змей!

Спомняш ли си първият път, когато беше възбуден?
Всички благодарности се изричат на силиконовата котловина и опцията да видя Памела Андерсън единствено по очи. Режисурата на „ Спасители на плажа “ е дала повече, в сравнение с всеки различен филм. Освен това съм сигурен, че доста милениъли са имали смесени усеща – морето или дамата разсънват първата ерекция?

Какво най-вече харесваш в куикито?
Фактът, че тя остава с усещането, че мога доста повече от едно куики. В това отношение, постоянно залагам единствено и само на куикито! Друго просто не е допустимо!

Имал ли си мечти за секс с някоя от учителките?
Праткически, единственият, който не е бил във фантазията е господин Димитров по физическо. На всички останали от образователния проект има най-малко една посветена… лирика. Това е търсената дума!

Правил ли си секс със затворени очи?
Имайки поради фигурата си, това е единственият метод, по който би трябвало да върша секс. В противоположен случай изгубвам фокус и си припомням какъв брой бири може да събере коремния мех. Като цяло, не се гордея с външния си тип, само че пък един път в месеца, най-вече на заплата, съм мечо!

Кое е най-мръсното, което някой ти е казвал по време на секс?
„ Пак гръмна тръбата на мръсния канал, на следващия ден ще би трябвало да чистим! “ е един от любимците. Бяха тежки години за строителството, проклинах доста каменина и като цяло, по-късно нямах въодушевление за секс. Подобни вести работят прочувствено, някои от нас плаках!

Как би реагирал, в случай че двойка предложи да бъдеш 3-тото колело в нещо надалеч по-перверзно и най-вероятно предавано след 12 часа вечерта?
Последният път, когато това се случи, трябваше да откажа предлагането. Дяволската тройка постоянно се прави сред по-близки другари, които не би трябвало да поддържат контакт с очи!

Кое е най-милото, което си чувал по адрес на тялото си?
С толкоз доста косми, в действителност не си проличава цялостният пъп!

Професионално или аматьорско порно?
Като същински родолюбец, постоянно залагам на българското порно. В такива моменти съм извънредно признателен на софтуерната гражданска война. Спомняш ли си по какъв начин изглеждаше първото порно клипче! 10 гърчещи се пиксела, които никой не можеше да разгадае и разбере. Слухтиш като партизанин в храстите, дали ще се чуе родна тирада и едвам тогава се възбужда душата ти!

Има ли нещо, което не би направил в леглото?
Веднъж да стигна до там, бих направил всичко, но няма предложения! Както споделя Тони Патето, няма игра! Така или другояче, можете да изпробвате въпросника за възбуденост на нежни създания, пропускайки отговорите на изоставеното дете в развиването. В полеви среди правят съществени чудеса. Тренирайте технологията на ораторството и обещаваме, че ще получите особено внимание, както и горещо кафе (само посетилите Сан Андреас знаят какво желаеме да кажем)!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР