Винаги сме следели с особен интерес живота, ролите, публичните прояви

...
Винаги сме следели с особен интерес живота, ролите, публичните прояви
Коментари Харесай

Детектор на лъжата и тежко признание от Нина Добрев: Аз съм канадка!

Винаги сме следели с необикновен интерес живота, функциите, обществените прояви на актрисата Нина Добрев. Просто, тъй като е една съумяла българка в чужбина, разбиваща визиите за мигранти от дребна България в голяма Канада.

Любими моменти на всички ни пък са тези, в които тя приказва на български. Направи го и в " Дневниците на вампира ", направи го и още няколко пъти по разнообразни мотиви в телевизионни излъчвания.

Виж още: Изненада! Нина Добрев посрещна Коледа в София

В последните няколко години пък Нина Добрев постоянно се връща в България. Последният път беше за Коледа, която отпразнува с родственици в София, а след това със фамилията пътуваха и из страната.

Виж още: Нина Добрев изкара акъла на почитателите си! Какво се случва с крайници ѝ?

Именно по тази причина Нина Добрев се харесва от всички у нас - не е не запомнила корените си и не се срами от езика ни. Но цялата тази идилия е напът да се срути.

Виж още: Вече публично: Нина Добрев има нов мъж до себе си! Кой е той?

Във видео на Vanity Fair актрисата, дружно с сътрудника си Люк Брейди, се подложиха на детектор на лъжата. Там те трябваше да дават отговор на разнообразни въпроси, като един от въпросите към Нина беше дали се смята за канадка.

Отговорът беше позитивен. Но това не трябва да ни изненадва, защото в действителност Нина е с канадско поданство, а напуща България едвам на 2 годинки.

Въпреки това се четат мнения на отчаяние под изявленията на изданието, а и под някои фотоси на българката.

Наскоро сходно оскърбление изпитаха и почитателите на Григор Димитров. Под своя фотография, на която се беше отбелязал в Монте Карло, тенисистът беше написал " назад у дома ".

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР