Винаги сме се старали да работим в интерес на всяко

...
Винаги сме се старали да работим в интерес на всяко
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Сапарева баня Калин Гелев: Работихме в интерес на всяко населено място

Винаги сме се старали да работим в полза на всяко обитаемо място от общината, както и в интерес на неговите поданици. Това съобщи по време на среща с поданици на село Сапарево претендентът за кмет втори мандат на община Сапарева баня Калин Гелев.

На срещата участва и част от листата със съветници на политическата мощ – Иван Куйов, Николай Мертекчийски, Калин Базиргянов, Евелина Гиздова, Любен Кръстев, Мишел Виячева, Любомир Георгиев и Теодора Цветанова.

„ Почти три години дружно с екипа ми работихме в посока излекуване и стабилизиране финансовото положение на Общината, знаете по какъв начин я заварихме. Успяхме да излезем от Оздравителния проект и през последната година и половина това стана очевидно “, уточни по време на срещата Калин Гелев. Той изясни, че за това малко време са построени и стартирани няколко значими плана за цялата община. Конкретно за село Сапарево, Гелев означи, че към този момент са сменени водопроводът и канализацията на улиците „ Киндо “ и „ Дамка “. Направена е детска площадка в парка, предоставени са нови кофи за боклук, обезпечен е топъл обяд на нуждаещите се и персонални асистенти за хората в неравностойно състояние.



На срещата участва и претендентът за кмет втори мандат на село Сапарево Йордан Йорданов. Пред съгражданите си той означи, че е положен нов асфалт и тротоари на улиците „ Рилски езера “ и „ Хан Аспарух “, чака се финансиране и за ул. „ Пейо Яворов “. Йорданов съобщи, че със взаимни старания на Общината и досегашния кмет Калин Гелев, има утвърдени планове за рехабилитация на публичния парк, за реорганизация на довеждащ тръбопровод в с. Сапарево от р. Прав Искър и за създаване на нова спортна площадка.

В хода на срещата претендентът за кмет Калин Гелев означи, че жителите на общината употребяват най-евтиния междуселищен и междуградски превоз в цялата страна – 20 ст. от спирка до спирка, както и удобни рейсове, които да ги транспортират.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР