Винаги ще свързваме Киану Рийвс с ролята на Нео в

...
Винаги ще свързваме Киану Рийвс с ролята на Нео в
Коментари Харесай

Брад Пит: Взех червеното хапче

Винаги ще свързваме Киану Рийвс с ролята на Нео в сериала „ Матрицата “, а можеше на негово място да е Брад Пит. Ако би трябвало да сме почтени, не сме сигурни, че тази роля би му отивала, само че пък може би това се дължи точно на обстоятелството, че като че ли е основана точно за Рийвс.

„ Да, предложиха ми ролята, само че истината е, че в никакъв случай не съм я приемал като моя. От самото начало си беше за различен. Май взех аленото хапче “, съобщи Брад Пит по време на присъединяване си на интернационалния кино фестивал в Санта Барбара, където за първи път разкри обстоятелството, че преди да изберат Киану Рийвс, братята Уашовски са му предложили на него ролята на Нео.

Но даже да я беше приел, сигурно щеше да има съществени проблеми с графика, тъй като по това време е снимал „ Боен клуб “, чийто снимачен развой пък се удължава отвън плануваното време. „ Матрицата “ се снима от март до август 1998 година.

И двата кино лентата излизат през 1999 година. „ Боен клуб “ обаче разделя филмовите критици на две, а прожекциите по кината се оказват цялостна злополука, макар че след това лентата добива паметен статут. „ Матрицата “ обаче има невиждан и свръхестествен триумф в целия свят, изстрелвайки Киану Рийвс в нови звездни висоти.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР