Винаги ще казвам истината за управлението и неговите безобразия, както

...
Винаги ще казвам истината за управлението и неговите безобразия, както
Коментари Харесай

Борислав Цеков: ГЕРБ пуснаха фалшива новина! Аз не съм съветник на президента и да не забравят, че Цветанов бе осъден на 4 години затвор от...

Винаги ще споделям истината за ръководството и неговите безобразия, както и ще признавам позитивното, в случай че има такова. Това сподели юристът и ръководител на Института за съвременна политика доктор Борислав Цеков в изявление за Агенция " Фокус " във връзка изказванията на депутати от ГЕРБ.

По думите му офанзивата против него е част от опитите да бъде затворена устата на всички критици на ръководството. " Няма да стане. Нито пък ще ми затворят устата ", съобщи Цеков.

" Винаги ще споделям истината за ръководството и неговите безобразия, както и ще признавам позитивното, в случай че има такова. Това е кардиналният метод. Останалото е политическа партизанщина ", добави той.

Юристът добави, че апелът към президента Румен Радев да го в профил като консултант е част от офанзивите на ръководещите към президента. " Аз не съм " консултант " на президента, не съм на щат, не съм на държавна заплата. Членовете на правния съвет са на публични начала и дават правни мнения понякога и по обособени тематики, когато има потребност от това ", съобщи Цеков.

" Лъжата и операцията не могат да бъдат съображение за наказания от президента. Той е потвърдил, че за него правовата страна и моралът са над всичко ", сподели още Цеков и попита за какво Десислава Атанасова не е била толкоз " кардинална ", когато нейният парламентарен началник - Цветан Цветанов бе наказан за закононарушение от първата инстанция на 4 години затвор. По думите му в тази ситуация е ясно е, че не става дума за правила, а за политическа офанзива и опит за затваряне на устата на критиците на ръководството, измежду които е и самият той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР