Винаги се опитвам да бъда прагматичен и да свеждам комплексното

...
Винаги се опитвам да бъда прагматичен и да свеждам комплексното
Коментари Харесай

Максим Ешкенази: Аз обичам трудните неща, защото те ме карат да се чувствам истински жив

Винаги се пробвам да бъда прагматичен и да навеждам комплексното и елитарното в изкуството на понятен език, споделя легендата Максим Ешкенази, разяснявайки тематики от българската и международна просвета.

 Защо, музиката на Моцарт продължава да се слуша повече от музиката не Салиери или на Жан-Батист Юли се слуша повече в сравнение с някой различен? Тези хорица без сега да имат маркетингов показване, без да имат група пиари, които да ги показват и да ги стартират в пространството, ние продължаваме да ги търсим? Отваряме техните партитури, които единствено едни черни точици върху страницата? От Вивалди няма доста пояснения какви са тия черни точици, тъй като множеството от неговата музика е изгубена по този начин или другояче. Ние имаме единствено към двайсетина % от цялата му цялостното творчество.

Защо музиката като влезе в нашето тяло ни вълнува на най-дълбоко равнище? Даже по някой път не знам дали вашите фенове са го изживявали тоя миг, в който сякаш някак си музиката те издига над Земята?  

Вижте цялото изявление:

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР