Винаги съм смятал, че не съм нарушил законодателството и не

...
Винаги съм смятал, че не съм нарушил законодателството и не
Коментари Харесай

Цветанов даде конкретен пример как Борисов обслужвал ДПС

Винаги съм считал, че не съм нарушил законодателството и не съм направил нещо неправилно. Това съобщи някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, който дефинира " " като поръчков сюжет против него. И разясни, че хората му имат вяра, тъй като знае какво направил (изтъкна принос за договорката за F-16, за проучването на комунизма в училище) и че с напускането на всички позиции в ГЕРБ посочил етичност.
В кооперацията има два асансьора, аз пребивавам на последния етаж, имам чип, с цел да се кача, разяснява Цветанов. Всичко е изрядно - върша подмяна, два жилището за един, добави той.
 Пак сигнал от Движение за права и свободи дали Борисов би трябвало да остане министър председател: Въпрос на разговор Пак сигнал от Движение за права и свободи дали Борисов би трябвало да остане министър председател: Въпрос на разговор
Въпрос на разговор – по този начин депутатът на Движение за права и свободи Халил Летифов разяснява дали партията му желае министър председателят да не се споделя Бойко Борисов. С...
Цветанов съобщи и, че може би щял да напусне ГЕРБ и без " Апартаментгейт " – поради това, което видял по време на акцията на евроизборите. " Това, което се случва за последната една година, харесва ли ви на вас като публицисти и хора ", попита някогашният втори в ГЕРБ водещите на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев и Лора Инджова, където гостуваше.
Според Цветанов, обстановката станала нетърпима и той се трансформирал в буфер за всичко, което било значимо и стратегическо за ГЕРБ. " Движението за права и свободи бяха обслужвани с всички горски по места ", мина в офанзива Цветан Цветанов. По думите му, предходният аграрни министър Румен Порожанов имал лист с назначения в бранша на държавните горски ръководства и трябвало да се види с водача на Движение за права и свободи МУстафа Карадайъ, само че самият Цветанов съумял да спре " реализирането " на този лист. Цветанов счита и, че една от аргументите за това Порожанов да си тръгне от поста е тъкмо обслужването на ползи на Движение за права и свободи. Той попита и за какво хора като Даниела Дариткова (заместникът му отпред на парламентарната група на ГЕРБ) в този момент не приказват по такива тематики, откакто посочи, че в случай че продължавало с натиска със " листата ", щял " да направи диалога обществен ".
Цветан Цветанов посочи, че не позволил да стане толкоз " непосредствен ", че да не може да се отдръпна. И продължи, че бил срещу влизането на дадени хора в листите на ГЕРБ, без да споделя имена, само че с конкретизиране, че крайният автограф е на ръководителя на ГЕРБ т.е. Бойко Борисов.
Извинявам се, несъмнено, че не е такава мисълта, сподели Цветанов за репликата си, че. " Трябва да създадем разликата сред работещите хора и тези, които вземат решения ", посочи Цветанов.
 Джема Грозданова описа по какъв начин се управлява ГЕРБ и по кое време Цветанов и Борисов се скарали Джема Грозданова описа по какъв начин се управлява ГЕРБ и по кое време Цветанов и Борисов се скарали
Джема Грозданова – някогашен народен представител от ГЕРБ и ръководител на комисията по външни работи в Народното събрание, а в този момент основател на „ Репу...
Що се отнася до Томислав Дончев, Цветанов изрази искания по какъв начин тъкмо Дончев изяснява харченето на пари на европейски данъкоплатци. Цветанов уточни и, че не може човек като Георги Харизанов да е част от ГЕРБ, визирайки и негови позиции пред младежите на ГЕРБ.
" Нямам информация на никое място – само имам в моята глава ", съобщи Цветанов при въпрос какво ще излезе от неговото шкафче.
За край Цветанов призна, че търси хора от ГЕРБ, които имат престиж на локално равнище. И посочи, че в този случай няма връзки " шеф - служащ ". Според него, " страхът е голям ", като даде образец със Силистра -! Цветанов счита и, че властовият запас в този момент ще бъде употребен за въздействие върху изборите, само че при въпрос да даде съответен образец от предишното, отговорът беше: " Аз не съм проверяващ политик ". " Имало е много съществено опорочаване на изборния развой ", сподели той за случай с локален избор, при който, по думите му, към този момент не бил в ГЕРБ.
Цветанов сподели и друго - че новата му партия няма да се коалира за идващите избори и че ще влезе в Народното събрание, говорейки за граница от най-малко 450 000 гласа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР