Винаги съм имал категорично и крайно непримиримо отношение към уродливото

...
Винаги съм имал категорично и крайно непримиримо отношение към уродливото
Коментари Харесай

Новият собственик на Алепу Вилидж получи тежък упрек от брат си

" Винаги съм имал изрично и извънредно непримиримо отношение към уродливото застрояване на нашето черноморско крайбрежие ". Това написа в профила си във фейсбук Здравко Василев, брат на предприемача Стоян Василев, който в четвъртък се обявява като новия притежател на подпорната стена на Алепу (бъдещия курорт " Алепу Вилидж " ). Стоян Василев, общински консултант от Приморско и локален бизнесмен, изненадващо заяви на особено свикана конференция в София, че е купил от " Главболгарстрой "  дъщерното сдружение на холдинга " ГБС турс ", което е притежател на правата на строеж, и че е твърдо решен да довърши плана за вилно населено място на известния Шофьорски плаж. Казусът с подпорната стена на Алепу ще се взема решение от Върховния съд, откакто прокуратурата откри доказателства за престъпления в процедурите и в хода на строителството, включително и за имитация на подписи в документи. От ГБ обясниха, че се отдръпват от плана, тъй като шумът към него има нанасял " репутационни вреди ".

 

Здравко Василев, прочут като победител в един от форматите на " Биг  Брадър ", а неотдавна и като представител на обединението " Изправи се! Мутри вън! ", разяснява новото бизнеспоприще на брат си Стоян по този начин:

" Каквито е да са претекстовете му, аз не утвърждавам и не поддържам тази негова самодейност. Свързването му с един обект, еманация на цялата пропита от корупция и схеми страна е повече от възмутително. Моето отношение към строителството по нашето крайбрежие в този тип е недопустимо, вулгарно и от дълго време минало всевъзможни граници. Искрено се надявам институциите да си свършат работата и разпоредбите, без значение кой на кого е брат, да бъдат безкомпромисни за всички. "

 

Здравко (вляво) и Стоян имат идейни разлики. Единият брат е деятел на " Изправи се, Мутри вън ", другият е общински консултант, повдигнат от партия МИР и подсилен от ВОЛЯ.

 

Снимка: Facebook профил на Здравко Василев

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР