Винаги съм харесвала Мариус. Намирам го за уникален и изключителна

...
Винаги съм харесвала Мариус. Намирам го за уникален и изключителна
Коментари Харесай

Не пропускайте Черното пиле на Мариус!

Винаги съм харесвала Мариус. Намирам го за неповторим и изключителна полезност за нас, българите! Имам изключително отношение към неговите моноспектакли, тъй като там го усещам като сродна душа, а и всичко е покрай сърцето, брилянтно, изпипано до най-малкия подробност - от декора, който постоянно е спестовен, през неговото превъзходно театрално наличие, до осветлението и музиката, основани и подбрани, с цел да влияят, да те допират, да осъзнаеш и да се съгласиш, да погледнеш в посоката, в която актьорът те води! Въздействащ, интелигентен, предан! Той е друг - като че ли идва от различен по-добър свят. Дава вяра, цялостен е с толкоз доста страст, нематериалност, гений и по едно и също време почит към хората, към публиката, към създателите, които показва! Рядко срещана композиция!

И до през днешния ден не мога да не помни " Български разкази ", театър на Мариус по разкази на Ангел Каралийчев, български поверия и приказки, който гледах през 2012 година Новият моноспектакъл " Черното пиле " продължава да учи и демонстрира българина и неговата многоликост и цветност. Мариус е обединил три превъзходни описа на огромния Николай Хайтов: " Мерак ", " Пазачът на овесената равнища " и " Черното пиле ".

Семпъл, въздействащ фон и Мариус, който не стопира да се занимава все по-задълбочено с душевността на българина, с неговата мощ и предпочитание да осъзнава, да се развива, да се преборва! Всичко това Мариус показва с огромно почитание към създателя и с доста обич към цветността на българите!

" Черното пиле " пътува из цялата страна, тъй че в случай че имате предпочитание, проверете и си купете билетите по-рано. За София датите са 22 февруари, 9 март и 15 март, а мястото е спектакъл " Сълза и смях ".

Не пропускайте " Черното пиле "!

Автор: Антонина Симеонова
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР