Винаги ни обвиняват, че нямаме политически опит. Учудва ме обаче,

...
Винаги ни обвиняват, че нямаме политически опит. Учудва ме обаче,
Коментари Харесай

Киро си повярва, прицели се към най-важния човек в държавата: Направи грешка! Ще искаме…

Винаги ни упрекват, че нямаме политически опит. Учудва ме обаче, че хора с толкоз доста политически опит, направиха толкоз доста неточности толкоз бързо. Така съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков разяснява поисканите смени на двама министри в служебния кабинет „ Главчев “.
Той уточни част от грешките, които има поради.
„ За една седмица да дадеш доверие на двама министри, по-късно да го оттеглиш, да имаш министър-председател, който чува от един политически водач коментар, а в идната минута реагира. Бойко Борисов да каже, че е една случайност. Всичко това е леко хумористично. Толкова необикновено, че чак е леко смешно “, заключи Петков.
„ Нищо в Конституцията не кара господин Главчев да съгласува с Борисов и Пеевски този кабинет. Нищо не го задължава, когато Борисов се намръщи, да подскача и желае оставката на двама министри. Става дума за човешкия фактор в тази ситуация, не за Конституцията “, изясни съпредседателят на Политическа партия, представен от Блиц.
От ПП-ДБ обмислят да изискат оставката на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков. Причината – отхвърли да бъде изслушан сваленият от поста началник на НЗОК Станимир Михайлов. Това Петков назова „ една по-сериозна и неприемлива неточност “.
„ Влизаме в „ Майстора и Маргарита “ – всичко стартира да става допустимо. Мисля, че българският народ е задоволително рационален, с цел да си направи избора.
След изборите – или се връщаме в годините, когато едни хора ни вършат на смешни с техните реплики, неточности и позвънявания, или ще имаме естествена европейска страна. С наслаждение бих подкрепил избор на съмнение, казусът е, че не е конституционно аргументиран “, разяснява още съпредседателят на Политическа партия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР