Винаги ни обвиняват, че нямаме политически опит. Учудва ме, обаче,

...
Винаги ни обвиняват, че нямаме политически опит. Учудва ме, обаче,
Коментари Харесай

Петков за политическите грешки на ГЕРБ: Влизаме в Майстора и Маргарита - всичко започва да става възможно

Винаги ни упрекват, че нямаме политически опит. Учудва ме, обаче, че хора с толкоз доста политически опит, направиха толкоз доста неточности толкоз бързо. Така съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков разяснява поисканите смени на двама министри в служебния кабинет " Главчев ". 

Той уточни част от грешките, които има поради. " За една седмица да дадеш доверие на двама министри, по-късно да го оттеглиш, да имаш министър-председател, който чува от един политически водач коментар, а в идната минута реагира. Бойко Борисов да каже, че е една случайност. Всичко това е леко хумористично. Толкова необикновено, че чак е леко смешно ", заключи Петков. 

" Нищо в Конституцията не кара господин Главчев да съгласува с Борисов и Пеевски този кабинет. Нищо не го задължава, когато Борисов се намръщи, да подскача и желае оставката на двама министри. Става дума за човешкия фактор в тази ситуация, не за Конституцията ", изясни съпредседателят на Политическа партия.

От ПП-ДБ обмислят да изиска оставката на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков. Причината - отвод да бъде изслушан сваленият от поста началник на НЗОК Станимир Михайлов. Това Петков назова " една по-сериозна и неприемлива неточност.

" Влизаме в " Майстора и Маргарита " - всичко стартира да става допустимо. Мисля, че българският народ е задоволително рационален, с цел да си направи избора. След изборите - или се връщаме в годините, когато едни хора ни вършат на смешни с техните реплики, неточности и позвънявания, или ще имаме естествена европейска страна. С наслаждение бих подкрепил избор на съмнение, казусът е, че не е конституционно аргументиран ", разяснява още съпредседателят на Политическа партия. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР