Винаги мога да звънна на Любо, както и на Графа

...
Винаги мога да звънна на Любо, както и на Графа
Коментари Харесай

Орлин Павлов: Аз съм много слаб сваляч

Винаги мога да звънна на Любо, както и на Графа и да желая съвет от тях и те в действителност го вършат с чисто сърце


Талантливият Орлин Павлов е роден в музикантско семейство. И двамата му родители са солисти в Пловдивската опера в продължение на 30 година Може би неслучайно едно от първите места, където виждат гения му е известният клуб “Опера ”, в който той работи дружно с други бъдещи звезди, измежду които са Миро и Галя от дует “Каризма ” и Тони. Орлин изгрява на родната сцена през 2002-ра година като вокал на група “Каффе ”. Въпреки сполучливия старт и премията за “Албум на годината ” от телевизия “ММ ”, след присъединяване в “Евровизия ” с песента “Лорейн ”, групата се разпада. Самостоятелните планове на харизматичния музикант му носят още повече триумфи и той се трансформира в един от най-харесваните артисти у нас. Орлин се е обучавал в театралната паралелка на Николай Георгиев в трупата “4хС ”, само че получава самопризнание за актьорския си гений в по-късен стадий на кариерата си. Той извършва основни функции във филмите на Ники Илиев – “Живи митове ” и “Нокаут ”, а също по този начин и в сериалите “Отплата ”, “Домашен арест ” и “Скъпи наследници ”. Орлин потвърди, че има и танцови умения с успеха си в “Денсинг старс ”, а феновете на шоуто на “Вип брат ” също го избраха за победител. Повод за изявлението е идният му огромен концерт на 1 октомври в зала 1 на НДК.

 56-1  56-2  56-orlin-pavlov  btr  56-orlinpavlov_poster
– Орлине, следва ти първи независим концерт в зала?1 на НДК на 1-ви октомври. Какви изненади да чакат твоите фенове?
– Много се вълнувам, тъй като до момента не съм правил подобен огромен концерт. Събрал съм страховит екип и за първи път ще съм с такава тайфа зад тила си. Подготвили сме ужасно музикално шоу с доста посетител музиканти, а специфичните изненади ще са изключителната Белослава, също по този начин JP3, Живко Петров Трио, в което са Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и Живко Петров. Естествено ще дойдат Любо и Графа, с които ще представим новата ни ария. С Бобо също имаме ново парче и той ще взе участие на концерта – общо взето ще бъде едно шоу, в която ще има доста другари, щипка джаз и капка кафе, по този начин си го представям. Освен това с единствената по рода си вокална група – “Спектрум ” сме подготвили специфична ария – привет, като тя е нещо неповторимо, което не съм правил до момента и влиза в моя албум, както и триото ни с Любо и Графа. Албумът ми излиза напълно скоро и на концерта желая да го показва на хората. Казва се “Още малко ” и съдържа 20 части с изключителни аранжименти – доста нови песни, както и версии на остарели песни и няколко ремикса.

– Новият ви план с Графа и Любо се чака с огромен интерес, откакто предходната ви ария “Заедно ” стана обичана на доста хора…
– Осем години след първата ни ария, хората чакаха от нас да създадем и нова. Казва се “Приятели вечно ” и мисля, че в този момент Графа е направил даже още по-голямо парче – в действителност супер шлагер, а текстът написаха двамата с Любо. Моят шанс е, че в този момент – на първи октомври за първи път ще имаме голямото наслаждение да осъществим песента пред аудитория. Вече имаме концепция и за видеото, само че има време – несъмнено след концерта и турнето.

– Песента ви е отдадена на другарството. С тях двамата успяхте ли да изградите същинско другарство и отвън сцената?
– Приятелят се утвърждава в годините, както и ние тримата през годините сме съумели да запазим другарство, все пак, че имаме някакъв тип конкуренция, като артисти в един род, и то от мъжки пол. Винаги мога да звънна на Любо, както и на Графа и да желая съвет от тях и те в действителност го вършат с чисто сърце.

– А кои от сътрудниците ти от сериала “Скъпи наследници ”, който още веднъж започва в ефира на Би Ти Ви, очакваш да дойдат да те поддържат на твоя концерт?
– Доколкото знам, множеството ще дойдат на концерта, някои от тях имат представления и фотоси, само че една огромна група ще дойдат. С сътрудниците от “Скъпи наследници ” имаме толкоз доста мемоари, измежду които естествено е и тази ария “Още малко ”, която е обвързвана със сериала и дори няма да се учудя, в случай че по някое време се озовем дружно на сцената! Музикалният шеф на концерта, както и на цялото ми турне, което започва в този момент в София е Милен Кукошаров. Той направи страхотни аранжименти на песните ми, които ще могат да чуят всички посетители на първи октомври в НДК.

– В “Скъпи наследници ” има и доста артисти с изявен комедиен гений. Кой от сътрудниците ти е с най-голямо възприятие за комизъм и забавлявате ли се и отвън кадър?
– О, да! Всеки един от сътрудниците ми има супер възприятие за комизъм, а са и супер дейни и непрестанно кипят от сила! Например в спортния ни клуб в сериала, в който сме с Юли Петров, Веселин Калановски, Дарин Ангелов, Петко Венелинов и Весо Калановски – всички момчета са с необикновено възприятие за комизъм, както и Жоро Кадурин, Вальо Танев…, може би изпускам някого, а естествено и дамите не остават по-назад. Много е смешно, когато някой си не помни текста и стартира да импровизира и не може да спре, тогава доста се смеем. Като цяло има доста смях по време на фотоси.

– Как си обясняваш, че присъединяване на Цветана Манева в клипа на Азис провокира толкоз доста мнения, макар благородната идея?
– Това не е моя работа да разясня, само че тя е актриса и може да прави каквото си желае, свободна е да влиза в каквито и да е функции и аз сигурно не мога да я осъждам, изобщо кой съм аз да я разясня?! Аз съм си мечтал да фотографирам с Цветана Манева и това ми се случи в този момент в “Скъпи наследници ” и мога да ти кажа, че ми останаха незабравими мемоари, в сериала съм имал страхотни подиуми с нея!

– Какъв човек е огромната ни актриса в твоите очи?
– Страхотна е! Тя е такава, каквато е – това, че е извънреден експерт може би няма потребност да го споделям, само че при нея няма слаб дубъл, а няма и неверен дубъл, най-малко аз не си припомням, в случай че сме повтаряли, несъмнено е било поради мен сигурно, не и поради нея.

– Твоята колежка в “Скъпи наследници ” – Даяна Ханджиева признава, че целувките й с теб в сериала са били доста приятни. А ти по какъв начин се усещаше в тези интимни моменти, каквито имаше и с Лорина Камбурова?
– Може би го е споделила преднамерено, с цел да ми вдигне акциите! (Смее се.) Честно казано – и с Даяна, и с Лорина имахме доста хубави подиуми и свършихме доста добра работа. Трудно ми е да кажа с коя от двете са били по-хубави целувките – не мога да ги разделям, само че постоянно, когато сме го правели за пред камера е ставало доста хубаво и с двете.

– Притесняваше ли те това, че тъкмо тогавашният другар на Даяна е снимал тези подиуми сред вас?
– Мога да кажа, че Мони Керемедчиев е извънреден експерт, неповторим оператор, само че даже и за момент не сме се разсейвали, с цел да мислим за него, а не за нашата сцена! Казвам го с възприятие за комизъм естествено, само че всичко е минавало доста безпрепятствено.

– Текстът на коя любовна ария те вълнува най-силно?
– Има една ария в новия ми албум – “Днес е по-добре ”, която в действителност е доста специфична за мен. Музиката, текстът и аранжиментът са на Боян Христов от Група 032.

– Твоите родители са оперни артисти, несъмнено и за това текстовете на песните ти постоянно са издържани. Не си ли се изкушавал и ти да запишеш нещо по-скандално?
– Човек естествено може да прави и нещо комерсиално, обаче до някаква степен и това не значи, че би трябвало да изпростее. Според мен има метод за това и хората могат да го чуят в новото ни парче с Бобо, което звучи тъкмо за в този момент – XXI век, 2018 година. Казва се “Последното положително момче ” и е доста мощно парче.

– Кое е най-романтичното нещо, което си правил за обичаната жена до теб?
– Рядко ми се случва да съм сантиментален, даже не си припомням съответен образец. Някак си би трябвало да си заслужава да съм сантиментален, това са едни доста тънки моменти, които когато ги усетя, че са взаимни – може би тогава демонстрирам романтика.

– А какъв ставаш, когато си бясно влюбен?
– Когато съм бясно влюбен съм изцяло предан, това е най-хубавото!

– В момента си измежду най-харесваните мъже у нас. Така ли беше и в тийнейджърските ти години, или тогава не си имал подобен триумф измежду дамите?
– Като дребен бях по-свит, аз съм доста слаб сваляч, може би с времето поне се поочупих. Като цяло не съм имал проблеми в това отношение, само че в действителност тогава бях по-свит от в този момент.

– Определят те като един от мъжете с най-еротични гласове. А коя е дамата с най-секси глас съгласно теб?
– Силвия Лулчева! Супер е!

– А визията на коя известна дама ти работи по този метод?
– По принцип доста одобрявам Риана. Много е яка, единствено че с тези нови, тънки вежди малко ме поизгуби. Видях новата й визия на корицата на едно списание…

– Ти си печелил “Вип брат ”. Следиш ли новия сезон на шоуто и кой е твоят любимец?
– Папи Ханс ще завоюва съгласно мен! Запознахме се скоро, доста готин пич!

– Би ли направил ария с него?
– С наслаждение бих направил ария с него!

– Прави ли ти усещане, че в известните риалити формати постоянно вземат участие хора, които нямат действителна оценка за себе си?
– Да, като нормално тези хора, които страдат от липса на действителна самокритика, живеят в собствен фиктивен свят и си мислят, че са нещо, без са могат да се погледнат в профил. Често има такива хора и в музикалните формати – те излизат на сцената и декларират, че пеят съвършено, а действително го вършат супер подправено! След като и журито им каже, че не могат да пеят и те не могат да повярват, че е истина и някои даже спорят с тях! Много е значимо да имаш действителна оценка за себе си и за нещата, които можеш.

– Коя е най-вълнуващата среща с твой обожател, която си имал?
– Сега, дружно с другите артисти от “Скъпи наследници ”, имахме среща със 200 почитатели на сериала в кино “Люмиер ” и беше доста готино. Нормални срещи, хората са щастливи и аз също се веселя, това е взаимно благополучие. Често ме питат по кое време ще имам присъединяване и къде могат да ме видят. Тук е мястото да ги поканя на моето турне, което започва на 1-ви октомври в София, продължаваме на 5-ти в Пловдив – в Драматичен спектакъл, на 13-ти в Бургаската опера, на 15-ти сме във Варна – Фестивален комплекс, а на 20-ти приключваме във Велико Търново. Хората се вълнуват също и ме питат какво ще стане в сериала с Катя, ще се разделим ли, ще проходи ли?

– Какво ще издадеш от сюжета на новите серии?
– В новия сезон има повече екшън и моят воин е колеблив, доста му е мъчно, тъй като той би трябвало да се оправи с героя на Мишо Билалов, който желае да завземе селото и да построи там спа център. Моят воин от своя страна желае да живее в същото място, където е израснал, той желае да остане там, да пие мляко от кравата, да си взима зеленчуци и плодове от личния двор и да резервира това място чисто.

– Ти би ли живял на село?
– Аз си имам село, което е доста близо – Гайтанево и си вървя там понякога, само че да остана за непрекъснато ми е рано, тъй като имам още доста години работа – най-малко 20, несъмнено по-късно бих останал!

– А на теб самият случвало ли ти се е да искаш подпис от някого?
– Последно играхме с Бербатов в един мач и имах предпочитание, само че ми беше доста неловко да му желая автограф… Мачът беше благотворителен и играхме против тима на Берое и в действителност ми беше неловко, даже да се фотографирам с него, не желаех да го тормозя.

– За коя тематика би желал да се приказва повече в страната ни?
– За образованието в учебните заведения и в детските градини. За това да не закриват учебни заведения и да не не помнят създателите, с които всички ние сме израснали. На мен ми хрумва концепцията, че в случай че съм министър на образованието – ще въведа във всички учебни заведения децата да са наложително да са с униформи, само че не с идентични, а всички учебни заведения да си имат своя лична линия. А не, както е в този момент, да вземем за пример едно дете, което няма опция да си купи кецове за 500 лв., като някои собствен съученик и да се усеща подтиснато от това! Просто ще е добре всички да са равни по някакъв метод, тъй като виждам каква е обстановката през днешния ден.

– Напоследък от ден на ден известни персони признават, че са виждали НЛО, както скоро направи и Борис Солтарийски. Ти също си имал такава среща, за какво съгласно теб още се мълчи на тази тематика, или се приема с подигравка?
– Не знам, може би би трябвало в международен мащаб някой да реши и да каже – ок, споделяме цялата истина, или човечеството още не е готово и по тази причина не го вършат, с цел да не настане някаква безредица.

– В какво вярваш?
– Вярвам в положителното, даже и в най-лошия човек, имам вяра в Бог и имам вяра, че той ни оказва помощ.

– Любимата ти мисъл, или откъс?
– “По-добре да бъдеш неудовлетворен човек, в сравнение с удовлетворена свиня ” – Алеко Константинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР