Винаги избирайте хората, които ви избират.Истината е, че понякога е

...
Винаги избирайте хората, които ви избират.Истината е, че понякога е
Коментари Харесай

Не губете тези, които остават в живота ви, вкопчвайки се за тези, които са ви напуснали

Винаги избирайте хората, които ви избират.

Истината е, че от време на време е мъчително мъчно да пуснем тези, които същински обичаме. Но в случай че тези хора не правят оценка вашата обич, в случай че не са в положение да разграничават хубостта на душата ви и схващат какъв брой мощно се пробвате да ги извършите щастливи, те просто не заслужават да бъдат част от живота ви.

Да, раздялата с тях ще бъде доста сложна. Трудно е, боли, сърцето се къса, само че все пак би трябвало да издържите всичко това и да продължите напред. Трябва да обърнете цялостно и неделимо внимание на тези хора, които остават в живота ви. На тези, които в никакъв случай няма да ви изоставен. На тези, които ви одобряват такива, каквито сте, макар че надалеч не сте идеални. Тези, които знаят всички ваши слаби черти... И които ви обичат, все пак.

Хората, които са напуснали живота ви, оставяйки ви с разрушено сърце и ранена душа, в действителност в никакъв случай не са били част от вас.

Те не са ви виждали в бъдещето си, само че вие сте ги виждали във вашето... Ето за какво раздялата се възприема толкоз мъчително. Може би тези хора даже се пробваха да ви убедят, че в действителност желаят да останат в живота ви, само че просто ориста и житейските условия са против това.

Винаги помнете едно: в случай че някой в действителност желае да бъде част от живота ви, той ще направи всичко, с цел да бъде. За да държат обичания човек близо, от време на време хората са способни на същински подвизи - и не крият възприятията си. Е, в случай че някой не се интересува дали сте там или не, и той разрешава връзката ви да се разпадне, макар всичките ви старания, не се опитвайте да го държите покрай себе си. Не си коства!

Най-доброто нещо, което можете да извършите в такава обстановка, е да приемете обстоятелството, че този човек към този момент не е в живота ви и да продължите по пътя си. Това не значи, че би трябвало да го ненавиждате или да се пробвате да заличите даже загатна за него. Не, можете да продължите да го обичате - просто без обвързаност. Вместо да губите време, сила и мощ за безсмислена ненавист, можете да обичате загатна за тези, които са напуснали живота ви, да обичате житейските уроци, на които са ви учили, и какъв брой сте пораснали с помощта на тях.

И защото тези хора ви отхвърлиха, тъй като не можеха да схванат какъв брой сте прелестни в действителност, не се опитвайте да ги върнете.

Сега е време да се погрижите за себе си и за тези хора, които остават с вас, все пак. Дойде време да пуснете тези, които са ви напуснали и да отделяте цялостно и неделимо внимание на тези, които остават. Защото точно тези хора ви обичат същински.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР