Вина за зверското убийство на 18-годишната Андреа в белослатинското с.

...
Вина за зверското убийство на 18-годишната Андреа в белослатинското с.
Коментари Харесай

Защо за Х. Александров Галиче е виновно за Андреа

Вина за зверското ликвидиране на 18-годишната Андреа в белослатинското с. Галиче носи цялото село, всички хора в него. Тази теза отбрани пред Нова тв общественият антрополог Харалан Александров. По думите му виновност за случилото се носи и общността в Галиче, позволила да се стигне до трагичния случай.

ВИЖ ОЩЕ: Бащата на Андреа: Нямаме страна!

,,Как е вероятен подобен неуспех в човешкото развиване? Причината е в това, че индивидът не поражда единствено тъй като е заченат от хора - в индивида би трябвало да бъде вложено, би трябвало да има морално образование, полезности и не на последно място индивидът се получава, когато е в общественост от други хора. В случая с килъра на Андреа липсват родителите, липсва моралният престиж, няма го положителния образец. А хората с психопатно действие се виждат от рано, тъй като те стартират да убиват домашни животни, да бият своите приятелчета``, сподели Александров. И добави:,,Защо хората в Галиче са отказали да се ангажират с този проблем, в случай че всеки е бил наясно, че проблем има? Нещо се е случило с тази общественост. Това е една травмирана общественост, която до неотдавна се ръководеше от ``лидерство``, което е било незаконно (доскорошния кмет на селото Ценко Чоков, б.р.). Това е гето, а не общност``, акцентира общественият антрополог.

Харалан Александров уточни, че такива хора с профила на килъра от Галиче нямат обикновено човешко действие и такива би трябвало да бъдат изолирани от обществото, а във връзка с самото село Александров добави, че занапред стартира неговото лекуване и възобновяване след ерата ``Чоков`` и акцентира, че това ще бъде дълъг развой.

В Галиче има едни хора, които не са хора. Това е най-простото пояснение, което може да бъде обещано в тази ситуация с тежкото ликвидиране в Галиче, тъй като то дехуманизира нарушителя и това е образец за заучена беззащитност, сподели още Харалан Александров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР