Вин Дизел оглави класацията за най-привлекателни плешивци, пише Daily Mirror,

...
Вин Дизел оглави класацията за най-привлекателни плешивци, пише Daily Mirror,
Коментари Харесай

Вин Дизел надви принц Уилям

Вин Дизел оглави класацията за най-привлекателни плешивци, написа Daily Mirror, представен от Българска телеграфна агенция. 35% от интервюираните представители на мощния пол считат, че плешивостта му го прави мъжествен и нямат нищо срещу да наподобяват като него. Дизел изпревари на косъм друг холивудски екшън воин - Дуейн Джонсън, който заема второто място с 33% от гласовете. Следват британският мачо Джейсън Стейтъм и паметният сър Патрик Стюарт с 30%.

Плешивостта на Брус Уилис утвърждават 27% от мъжете, взели участие в допитването. Следват артистът Ед Харис с 25% и сътрудниците му сър Бен Кингсли и Винг Реймс с по 20%. Само 7% от интервюираните считат, че плешивостта подхожда на 46-годишния комедиант Мат Лукас, който губи косата си, откакто в детска възраст развива плешивост.

Принц Уилям е на дъното в класацията. Едва 2% от мъжете, взели участие в допитването, намират втория подред правоприемник на английския трон за атрактивен. Според тях поради неналичието на задоволително коса принц Уилям наподобява остарял и печален, а не готин и секси.

В допитването на Harley Street Skin Clinic, която предлага решения на казуса с косопада, са взели участие 1000 мъже на възраст сред 25 и 65 години. Внушителните осемдесет на 100 от тях признават, че по-скоро биха понесли да са дебели, в сравнение с плешиви.

Сред известните мъже, подложили се на трансплантация на коса, утвърждение от интервюираните получават Джеймс Несбит, Луи Уолш, Гордън Рамзи. На противоположния полюс е футболистът Уейн Руни, чийто аспект е оценен положително от едвам 10% от участниците в допитването.

Резултатите от анкетата сочат още, че 38 на 100 от мъжете завиждат на сребристите коси на холивудската звезда Джордж Клуни, а 35% - на косата на някогашния футболен ас Дейвид Бекъм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР