Виктория Волей, Арда и Звездец се класираха за четвъртия кръг

...
Виктория Волей, Арда и Звездец се класираха за четвъртия кръг
Коментари Харесай

Арда, Звездец и Виктория Волей продължават в четвъртия кръг на Купата на България

Виктория Волей, Арда и Звездец се класираха за четвъртия кръг в шампионата за " Купата на България " при мъжете. Отборите записаха чисти победи над противниците в третия стадий на конкуренцията.

 Резултати от срещите от кръг №9 на волейболната Суперлига
Резултати от срещите от кръг №9 на волейболната Суперлига

Хебър продължава да е отпред без изгубен мач

Волейболистите на Виктория Волей, водени от Атанас Митрев се постановиха като домакини над Царево с 3-0 (25-21, 25-22, 27-25) в залата на СУ " Цар Симеон Велики " в Пловдив ".

" Това, което търсихме в този шампионат, го постигнахме. Сега ще докараме в Пловдив тим от Суперлигата. Момчетата се показаха добре и съм удовлетворен от играта им. Отличен мач направи Алберт Албаадж, който беше в основата на успеха. Нямаме съответни желания за идващия ни противник за Купата. Интересното е, че всеки в съблекалнята желае друг тим ", съобщи за формалния уебсайт на Виктория Волей наставникът на тима Атанас Митрев.

Арда (Кърджали) съкруши като хазаин Раковски 1964 (Севлиево) с 3-0 (25-20, 25-14, 25-18). Момчетата на Иван Халачев бяха класа над противника и завършиха мача в своя изгода за 54 минути.

Същият триумф реализира и Звездец (Горна Малина), който се наложи като хазаин над Черноморец (Бяла) с 3-0 (25-17, 27-25, 25-14).

Последният мач от третия кръг сред Славия и Град (Белоградчик) е през днешния ден от 17:00 часа в столичната зала " Панайот Пондалов ".

Жребият за четвъртия кръг за " Купата на България ", в който ще се включват и тимовете от Суперлигата е през днешния ден от 11:00 часа в офиса на Българска федерация по волейбол.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР