Виктория разкри последния претендент за победа в българската селекция за

...
Виктория разкри последния претендент за победа в българската селекция за
Коментари Харесай

Виктория представи последната си песен за Евровизия 2021, гласуването започна

Виктория разкри последния кандидат за победа в българската селекция за Евровизия 2021. Това е “Growing Up is Getting Old”, която е част от албума ѝ “a little dramatic”. Първото EP на певица ще бъде показано в музикалните стрийминг платформи на 26 февруари.

От през днешния ден дейна ще бъде и особено основаната платформа Bulgaria2021.com , където музикални почитатели от целия свят ще оказват помощ на Виктория и екипа ѝ да изберат песента, която ще прозвучи за България на най-голямата музикална конкуренция в света.

Виктория споделя за " Growing Up is Getting Old ": " Израстването може да има доста измерения. Понякога връщането към корените е това, което ти оказва помощ да осъзнаеш тъкмо кой си. По този метод ще видиш огромната смяна и стъпките, които си извървял. Така ще можеш и да откриеш твоето същинско предопределение. “Growing Up is Getting Old” е ария за вярата, която от самото начало се крие в нас. Човек би трябвало да има вяра в себе си и да се бори за фантазиите си.”



“Growing Up иs Getting Old” е написана от Виктория и шведските композитори Мая Налани, Хелена Ларсон и Оливър Бьорквал. Чрез песента българският представител слага логически завършек на дългия петдневен маратон, в границите на който бяха показани всички композиции от селекцията на България за Евровизия 2021.

През последните пет дни Виктория разгласява “Imaginary Friend”, “Growing Up Is Getting Old”, “Dive Into Unknown”, “Phantom Pain”, “The Funeral Song”, а през месец ноември 2020 година беше премиерата на “Ugly Cry”. Всяка една от изброените песни може да показа България пред близо 200 милиона фенове на най-голямата музикална сцена в Европа. В събота, 20-и февруари, Виктория ще даде извънредно изявление за „ По света и у нас “ в 20:00 часа по Българска национална телевизия 1, където ще опише провече за процеса по избора на българската ария за Евровизия 2021.

Изборът ще бъде изработен от Виктория и екипа ѝ, а за задачата те се обръщат към музикалните почитатели от целия свят. Зрители от всяка точка на света ще могат да споделят мнението си за българските оферти за състезанието на Bulgaria2021.com. Всеки изпратен коментар ще доближава непосредствено до Виктория и екипа на конкуренцията в България.

Дигиталната платформа Bulgaria2021.com , посредством която меломаните от целия свят могат да се включат в процеса по желание на българската ария за Евровизия 2021, ще събира мнения до 1 март. Екипът на Виктория и Евровизия България споделя, че всяко изпратено мнение е извънредно скъпо и ще бъде взето под внимание.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България мога да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22 часа. Участието на страната ни се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group. За втора поредна година общоприет спонсор на българското присъединяване в музикалния конкурс е финтех компанията iCard, която застава зад Виктория и има вяра в нейния триумф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР