Виктория Одинцова без съмнение е една от най-красивите рускини, които

...
Виктория Одинцова без съмнение е една от най-красивите рускини, които
Коментари Харесай

Виктория Одинцова се разсъблече на тенис корта: Моделката показа как вае тяло за грях

Виктория Одинцова без подозрение е една от най-красивите рускини, които може да видите в обществените мрежи. Към момента тя е лице на едни от най-луксозните марки по света както за облекла, по този начин и долни дрехи и козметика. 

Виж още: Напук на злобарите: Джулиана Гани си сподели всичко от плажа

Девойката сигурно не страда от липса на мъжко внимание. В персоналния си профил в Instagram хубавицата не стопира да пуска провокативни фрагменти, които карат всички мъже и дами да затаят мирис и просто да помечтаят. Надарената рускиня несъмнено знае по какъв начин да притегля вниманието към себе си. През годините името ѝ е свързвано с редица звезди, измежду които са и  футболните звезди Неймар и Кристиано Роналдо.

Виж още: От първокласните коли до влака в България: Пиленцето от Монако не помни за гъзарията

Позитивното ѝ лъчение ужасно се добавя и с съвършените ѝ женствени форми, които сигурно не са единствено от добър ген, а и от доста изтощителни тренировки. От последните ѝ изявления виждаме, че Вики обича да играе и тенис, а каква по-хубава панорама от една съблечена рускиня на тенис корта?! Не имаме вяра, че има човек, който може да устои на това прелъщение. 

Изображение: https://www.instagram.com/viki_odintcova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР