Виктория Нюланд не призна нищо, а беше принудена да признае.Това

...
Виктория Нюланд не призна нищо, а беше принудена да признае.Това
Коментари Харесай

СВЕТЪТ БАВНО ИЗЛИЗА ОТ КОМАТА. А НИЕ ТРЯБВА ДА ИЗОБЛИЧИМ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ И ДЪРЖАВНИЦИ, КОИТО ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В „УКРАЙНА“!

Виктория Нюланд не призна нищо, а беше принудена да признае.

Това е напълно друго нещо. И няма по какъв начин да е друго откакто за придобиването на доказателствата и отнасянето им в Москва, почина елитна част на съветската войска. Войната си е война, а обектите с сходно предопределение се „охраняват“ от елитни военни елементи от целия свят, не украински! Китай, обаче, продължава натиска върху Съединени американски щати да признае всичко и до дъно. Очевидно има какво да признават!

Добрата вест е, че и в Съединени американски щати се разсъниха доста основни фигури, които бяха приспани по един или различен метод. В Германия също стартира събуждане от дългия сън, без значение какво приказват бюрократчните говорящи глави. Австрия и Франция постепенно излизат от комата.

За нас остава отговорността да създадем предпоставките за изобличаване на нашите политици и държавници, които трансфораха с деяние и безучастие България, в нищо по-различно от „Украйна“. Ограбената България, която българските жители не познават!

Националните ползи са ползите на нацията, не на политическите марионетки – национални предатели. За тях съд, конфискации и пожизнен затвор.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР