Виктория Капитонова оцеля не по избор на Виктор Стоянов! Продуцентите на

...
Виктория Капитонова оцеля не по избор на Виктор Стоянов!
Продуцентите на
Коментари Харесай

Продуцентите наредили на Виктор да остави рускинята Виктория в „Ергенът“

Виктория Капитонова оцеля не по желание на Виктор Стоянов!
Продуцентите на предаването „Ергенът“ не са дали напълно зелена светлина на основния воин Виктор Стоянов да избира коя да отпада и коя – не от шоуто. Това стана ясно по време на снощния епизод на предаването по bTV.



Фитнес инструкторът беше подготвен да изхвърли рускинята Виктория Капитонова, само че в последния миг размишления, отиде за още една роза и не махна никого от шоуто.

Оказва се, че в слушалката му е било подшушнато да не гони Виктория, тъй като тя е измежду главните персонажи и без нея интригата в имението ще секне, което може да намали рейтинга. Затова по всяка възможност инфлуенсърката ще остане до самия край.

Както се вижда, главният сюжет на предаването се върти към враждата сред Виктория и Александра. Двете дами се изпокараха за една гривна, която Виктор подари на Алекс, а рускиняра завидя, защото е доста меркантилна.

Според доста фенове предаването се дирижира от продуцентите, а не от Виктор. Те избират коя да отпадне според какво може още да даде на шоуто.

До момента Виктория Капитонова е най-омразната персона на феновете. Ако зависи от тях, те ще я изхвърлят на мига от шоуто.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР