Виктория изненада водещите и Илиан с естествената си визия. Тя

...
Виктория изненада водещите и Илиан с естествената си визия. Тя
Коментари Харесай

Мис Силкон Виктория Петрова: Само комплексар може да хареса обезобразена от силикон мацка

Виктория изненада водещите и Илиан с естествената си визия. Тя показа, че си е нараснала гърдите тъй като не е харесвала естествения си бюст.

„ Не мисля да пресилвам със силикона. Към пластичната хирургия би трябвало да се прибягва единствено, когато не харесваш избрани елементи от тялото си. За страдание в България всеобщо девойките се обезобразяват и по тази причина съгласно мен ненапълно виновност имат пластичните хирурзи, които вместо да ги отхвърлят, ги подстрекават към нови и нови интервенции “, споделя Виктория Петрова.

Тя не може да проумее по какъв начин мъжете харесват дами с толкоз пластики по себе си, че даже чак са изгубили същинския си образ.

„ Много ми е забавно какви са тези мъже, че да харесват една подпухнала от силикон уста или големи гърди. Трябва да са супер комплексари “.

Виктория показа, че се е явила на състезанието Мис Силикон тъй като обича да се състезава и да се потвърждава.

" Обичам да съм център на вниманието, по тази причина бях удовлетворена, че завоювах първото място. Иначе короната не ми донесе кой знае какво, с изключение на малко популярност. Сега се занимавам със личното си студио за грим и залягам над учебниците “, сподели силиконката. Миската е студентка в първи курс, компетентност „ фешън дизайн “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР