Виктория Георгиева познава мрака от дете. Виждала е всичките му

...
Виктория Георгиева познава мрака от дете. Виждала е всичките му
Коментари Харесай

Певицата Виктория Георгиева призна за тежки житейски битки и борбата с килограмите

Виктория Георгиева познава мрака от дете. Виждала е всичките му нюанси. За първи път певицата признава обществено, че води дълга и тежка борба с хранително разстройство, килограмите и тежкото възприятие на виновност, че не е почтена. Година след гибелта на татко ѝ, който умря от рядка и тежка болест, тя се връща в най-трудните си дни.
Прочетете още
„ За мен животът е много недопечен. Много пъстър, само че и доста недопечен. Последните ми две години бяха сериозен катарзис ”, разкрива тя.

„ Баща ми беше болен от тежко заболяване. Много се надявахме всичко да се оправи или най-малко да се усъвършенства. Той си отиде. Последните две години се бях изгубила. Бях в отричане на всичко, което се случва. Обвинявах всичко към себе си и споделях: „ Защо по този начин? Защо на мен? Защо на фамилията ми? ”. В един миг се почувствах доста на дъното и потърсих помощ от психотерапевт. След това започнах да отивам на спорт - нещо, което доста ми оказа помощ да изкарвам всичкия си яд ”, добавя Виктория.

За себе си разкрила, че се крие в нещо като кулата на Рапунцел. „ Имах връзка, а индивидът насреща също ми споделяше, че съм супер отрицателна. В един миг самата аз не можех да се претърпявам и си споделих: „ Стига, време е към този момент да промениш нещата ”. Започнах доста да работя над себе си - каква съм, за какво съм такава и за какво не съм се трансформирала до този миг или за какво не съм си взела поука от протичащото ми се ”, изяснява тя.

Виктория споделя, че дълго време ѝ тежало това, че не е съумяла да си вземе довиждане със своя татко: „ Не съумях да му кажа по какъв начин за мен той е като Херкулес. Въпреки че заболяването го пречупи ужасно доста. Най-вече душевно и душевен. Исках да му кажа, че за мен той е най-силният човек, който аз познавам и е образец. Най-голямата ми тъга е, че последните две седмици преди да си отиде, съзнателно или не - избягвах да му се обаждам. Той просто спря да приказва и ми беше мъчно да приема това ”. За татко си споделя, че няма да не помни възприятието му за комизъм.

В оня миг разкрива, че болката я демотивира да прави музика. „ Нищо не излизаше от мен. А аз знам какъв брой съм натрупала и мога да кажа. Но една дума не можех да напиша. И се усещах доста зле. Но и това стартира да се връща, стартира да цъфти ”, изяснява тя.

„ Имам много ментални проблеми - със себе си, най-много. Аз съм доста самокритичен човек, доста се самобичувам, постоянно отправям всичко, което ми се случва, към себе си, и то по непозитивен метод. Много постоянно съм жестока със себе си. Обвинявам се, че не съм задоволително добра, че не съм задоволително красива, че не съм задоволително слаба ”, споделя още певицата.

Виктория се замисляла и дали самокритиката не е контузия от детските ѝ години. „ Каквото и да върша със себе си, безусловно, с цел да реализирам външния си тип, какъвто е, измъчвам тялото си - тъй като върша доста тежки диети ”, уточни тя пред NOVA. 

Изпълнителката се върна към учебните си години, когато разкри, че е била обект на насмешки поради килограмите си. „ Какви ли нелепости не съм чувала… Наричали са ме Шрек, Фиона, прасе ”, изяснява тя. Когато била дребна изразявала това посредством експанзия. „ Бях огромна побойничка до 4 клас. Ходех и ги биех всички. Когато станах младеж, се затворих - започнах да претърпявам всичко доста тежко. Да не се одобрявам и на моменти не ми се живееше. Утешавах се с храната, което е хранително разстройство ”, разгласи изпълнителката.

Когато е на 15 години, прави тежка диета, която дефинира като „ безчинство над тялото ”. „ Живях един месец единствено на айрян и вода. В един миг тялото стартира да желае своето и започнах да хапвам двойно повече ”, изясни Виктория.

За любовта споделя, че ѝ е доста мъчително да чуе: „ Повече нямам усеща към теб ”, „ Не те одобрявам ”, „ Не те обичам ”. Все едно това е един нож. Случвало ми се е. Била съм жертва на невярност ”, разгласи тя.

Ако беше Господ, в този момент на себе си би споделила: " Справяш се отлично, правиш най-хубавото, на което си способна. Браво! ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР