Виктория Бекъм е в по-добра форма от всякога и много

...
Виктория Бекъм е в по-добра форма от всякога и много
Коментари Харесай

Виктория Бекъм, виното, текилата и как поддържа форма

Виктория Бекъм е в по-добра форма от всеки път и доста дами се чудят каква е нейната загадка. Дизайнерът води динамичен метод на живот, като жонглира сред кариерата, фамилията и обичания мъж. Но това не й пречи постоянно да намира време и за тренировки.

В последното си изявление за предаването си This Morning госпожа Бекъм показа, че се пробва да живее в действителност здравословно и има доста високи условия както към себе си, по този начин и към към тялото си.

Прясна риба, свежи зеленчуци, доста плодове и доста вода са неизменима част от всекидневието на някогашната спайска. Целият този прецизен режим, работата и грижите за четирите деца от време на време й идват малко допълнително и Виктория знае, че някой може да я сметне за скучна.

" Не споделям, че не съм занимателна, само че от време на време нуждая се от няколко чаши алено вино или няколко текили, с цел да си върна салдото ", споделя тя. Именно алкохолните напитки са и прегрешенията, които скапват другояче прецизния й режим. Но очевидно без тях не може.

Освен с чаша алкохол, госпожа Бекъм обича да релаксира и с книга в ръка. за четене обаче й остава време чак откакто се прибере от работа към 20 часа и вечеря със фамилията си, написа Daily Mail.

Госпожа Бекъм е безапелационна, че не се тормози от възрастта, не се опасява от остаряването, а просто се старае да наподобява допустимо най-добре за годините си, да бъде най-хубавата версия на себе си. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР