Виктория Бекъм е не само бивша певица, моден дизайнер и

...
Виктория Бекъм е не само бивша певица, моден дизайнер и
Коментари Харесай

16 черти на Виктория Бекъм, която изглежда като млада студентка в своите почти 50 години, след като има 4 деца

Виктория Бекъм е освен някогашна певица, фешън дизайнер и бизнесдама, само че и майка на 4 деца. Догодина дамата става на 50, само че времето като че ли я е не запомнило – Виктория към момента наподобява слаба и съвсем без нито една гънка.

Тя в никакъв случай не пропуща подготовка

Стройното и плътно тяло на Виктория не е добра генетика, а постоянни тренировки. Независимо в какъв брой часа е заспала предната вечер, дамата става в 6 сутринта и прави едночасова подготовка, която включва кардио и силови извършения.

Тя е за вярното хранене

Веднъж Дейвид Бекъм се изпусна в изявление, че брачната половинка му яде едно и също от 25 години. Виктория е доста дисциплинирана освен в тренировките, само че и в диетата.

Сутрин тя пие здравословно смути, закусва с покълнали зърнени храни и горски плодове, а останалите й хранения се състоят най-вече от здравословни мазнини (риба, ядки) и зеленчуци на пара. Една жена постоянно има здравословни закуски на разположение, с цел да не нарушава диетата.

Но най-важното е, че тя самата харесва този режим, Виктория твърди, че се усеща ужасно.

С възрастта тя единствено усили контрола върху тялото си.

След като навърши 45 години, Виктория усили интензивността на тренировките си и стартира да обръща повече внимание на това какво яде. Всъщност на тази възраст метаболизмът се забавя, а самата жена твърди, че има податливост към наднормено тегло. Дори и на 48, Виктория е решена да остане слаба и във форма.

Тя има боеприпас от артикули за грижа за кожата.

Виктория е просто захласната от хидратирането на кожата си и разполага с цялостен склад от кремове, серуми и флорални води за тази цел. Тя освен се грижи за кожата на лицето и шията си, само че и постоянно нанася натурални масла върху цялото си тяло.

Тя не подценява специфичните процедури в салона

Виктория постоянно се обръща към експерти по грижа за кожата. Тя просто обича масажа на лицето, а също по този начин от време на време посещава светлинна терапия за подмладяване на кожата.

Тя се грижи за миглите и веждите

Виктория показа с почитателите си фотография, на която миглите й са толкоз дълги, че стигат до веждите. Някой си намерения, че това са изкуствени мигли, само че евентуално са естествени. Жената постоянно загатва, че употребява серум за напредък на мигли и го нанася и върху веждите си.

Тя има присъщия си грим.

Жената показа с почитателите си лайфхак за хубост: тя нанася млечна очна линия-хайлайтър върху лигавицата по долната линия на миглите и едвам по-късно пристъпва към главния грим (обикновено опушен айс).

Това прави очите да наподобяват по-отворени, отпочинали и ярки и оказва помощ за образно обезвреждане на зачервяването на очите. Виктория твърди, че постоянно употребява този трик, без значение какъв грим прави и на какво събитие отива.

Тя е сигурна, че плътните голи устни постоянно наподобяват ужасно.

Виктория прави добре обрисуван силует с молив за устни и постоянно употребява естествени нюанси на червилото. И в последно време една жена от ден на ден се радва на гланцове за устни. Според нея наподобява доста съвременно, също така гланцът овлажнява устните даже по-добре от балсама.

Топлата вана и здравият сън й оказват помощ да се усеща добре.

Виктория споделя, че топлата вана й оказва помощ да се отпусне. Освен това обича да пали свещи, с цел да направи обкръжението си по-уютно. А дамата назовава естествения сън и пониженото време пред телефона основна част от здравето си.

Тя знае по какъв начин да се оправи с отока

Виктория пие доста вода и просто обожава петна под очите, всичко това й оказва помощ да се бори с отоците. И дамата показа своя лайфхак за отичане на лицето си: би трябвало да се измиете с доста студена вода или даже да прокарате кубче лед върху лицето си.

Не отхвърля неща, които й отиват, даже да са демоде.

В продължение на доста години Виктория не е променяла детайлите на дрешника си, които й стоят доста добре, като панталони с панталони и огромни слънчеви очила. Тя ги носеше даже когато тези неща не бяха на върха на известността.

Тя постоянно има въздържан облик, само че с ослепителен акцент.

Стилът на дамата е много непоколебим и сбит, в нейните изображения рядко можете да видите страхотна композиция от текстури, цветове и щампи. Но с цел да добави акцент към такива елементарни тоалети. Виктория нормално употребява ярки аксесоари и обувки с необикновени щампи или цветове.

Тя носи единствено една фешън наклонност едновременно.

Виктория постоянно наподобява сдържана и съвременна, даже когато е облечена в съвременни „ крещящи “ неща. Факт е, че тя не облича безусловно всичко, което е на мода през днешния ден, само че деликатно вкарва ярки елементи в облика – един по един. Например, в случай че е ослепителен цвят, тогава е уравновесен с типичен контур и нюд аксесоари.

Тя постоянно носи облекла “от мъжкото рамо ”, само че остава женствена

Виктория постоянно може да бъде забелязана в необятни костюми с панталон или даже дълги сака, сходни на смокинг. Въпреки това, тя балансира строгите пропорции с дребни елегантни елементи, което й разрешава да наподобява женствена даже в „ мъжки “ неща. Най-често тя прибавя обувки с изострен връх, колан, бижута или сбита чанта.

С възрастта тя от ден на ден стартира да избира облекла със свободна кройка.

Преди това Виктория можеше да бъде забелязана единствено на високи токчета и прилепнали тоалети. Но в този момент майката на 4 деца, фешън дизайнер и бизнесдама стартира да се появява на обществени места по-често в по-удобни равни обувки, а роклите и пуловерите й към този момент не пасват на всеки сантиметър, а седят свободно. Въпреки това тя към момента акцентира извивките с вталени силуети от струяща се материя.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР